Hjemmeseier mot Skaun

Gutter 16 år

Guttelagene til Rindal og Skaun møttes til kamp på Rinnvollen i det strålende været i kveld. Publikum hadde også funnet veien til Rinnvollen og de ca 80 tilskuerne lagde en fin ramme rundt en tett og spennende kamp.

Det var gjestene fra Skaun som startet kampen best, og det første kvarteret var Rindal knapt nok over midtbanen. Skaun skapte et par halvfarlige sjanser, men Rindal holdt unna. Rindal kom mer med utover og etter 21 minutter fikk Rindal sin første store sjanse. Da var det kaptein Aksel som ble spilt gjennom, men blir hardt presset og skuddet går like utenfor.

DSCF3170
Jarl Oskar kommer foran Skaun-forsvareren...
DSCF3205
Stian har akkurat skrudd inn frisparket...
DSCF3206
... og 2-1 feires!

Etter dette var det en periode der det meste foregikk på midtbanen uten at noen av lagene skapte det helt store. Men i det 32. spilleminutt avklarer Rindal langt og ballen spretter gjennom Skaun-forsvaret og Jarl Oskar Mykkelgård kommer seg foran skaun-forsvareren og setter ballen enkelt forbi gjestenes keeper, til 1-0.

Bare tre minutter senere får Rindal to store sjanser. Først havner ballen inne i feltet og Rindal får skutt fra kloss hold, men keeperen får avverget til corner. På corneren får Rindal til en god avslutning som går i tverrliggeren og ut i feltet igjen. Avslutning nr to går en meter over mål. Rindal er klart best i denne perioden.

Etter 38 minutter er keeper Anders langt ute på banen og klarerer ballen. Dessverre havner den i føttene på en Skaun-spiller som setter ballen i åpent mål fra 45 meter. Dermed er lagene like langt til pause. Etter spill og sjanser er det kanskje rettferdig, selv om målet til Skaun var av det enkle slaget.

I andre omgang er det igjen Skaun som begynner best, men Rindal tar raskt over og tar mer og mer over spillet. Rindal kommer rundt på kant ved flere anledninger og skaper flere halvsjanser. Blant annet flere skudd fra 16-20 meter, men de går utenfor eller midt på keeper.

64 minutter er spilt når Jarl Oskar går etter en lang ball. Han vinner duellen med Skauns forsvarer, men blir felt på 20 meter. Klart frispark, som kanskje også burde redusert Skaun til ti mann? Frisparket tar Stian Bolme seg mesterlig av og skrur ballen rundt muren og helt inntil stolpen. Helt utagbart for keeper. En perle! Dermed en meget fortjent 2-1 scoring. Det er Rindal som kjører kampen, og Skaun har veldig lite å stille opp med i andre omgang.

Forsvaret rydder effektivt unna de forsøkene som kommer mot slutten, og Rindal kan fullt fortjent at med seg tre poeng fra denne kampen.

Disse var med: Anders Grytbakk, Jonas Rognskog, Jonas N. Tørset, Lars Olav Kirkholt, Kristian Glåmen, Hans Ole R. Halle, Aksel Norli, Tølløv Heggem, Jarl Oskar Mykkelgård, Stian Bolme, Andreas Bævre, Jørgen Gjerstad, Torstein Heggem, Ole Gunnar Kirkholt, Fredrik Myklegard, Sindre Killingberg, Sondre Bolme.

Klikk på bildene for å få dem store og i serie.