Toppscorer Bent Vidar og Årets spillere Maren og Anders.

Maren og Anders kåret til Årets spillere

Seniorlagene til Rindal IL, både damer og herrer, hadde avslutning på Torshall lørdag kveld. Der ble det blant annet delt ut pris til årets toppscorer, som ble Bent Vidar Holten på herrelaget med 9 mål, mens Gro Anita Bolme ble toppscorer for damene med 18 fulltreffere. Gro Anita var ikke tilstede.

Den gjeveste tittelen er Årets spiller, som velges av spillerne selv. På herrelaget var det Anders Grytbakk som stakk av med tittelen i år, mens damelaget valgte Maren Rønning. Ingen tvil om at keeperplassen er viktig!

10. november 2013 Les mer...
Seriemstere 2013!

Kvinner senior

Overhalla vant kretsmesterskapet

Rindal IL Damer var søndag til Stjørdal for å spille kretsfinale mot Overhalla. Damelaget ble som kjent seriemestere forrige helg, og spilte nå om kretsmesterskapet mot seriemesteren i den andre avdelinga, Overhalla. Det ble en meget tett og spennende kamp mot en meget god motstander.
9. oktober 2013 Les mer...

Seriemestere 2013!

Damelaget spilte i kveld sin siste seriekamp for sesongen, borte mot Orkla/Skaun på Fannremsmoen. Før kampen lå Rindal 3 poeng bak Tiller. Rindal hadde bedre målforskjell og Tiller hadde allerede spilt alle sine kamper. Så her var det bare og vinne siste kamp, så var seriemesterskapet sikret! Men Orkla/Skaun skulle vise seg å bli en tøff motstander.

30. september 2013 Les mer...
DSCF3454

Storseier over Stadsbygd

Rindal IL Damer spilte kamp mot Stadsbygd på Trollbanen lørdag.

Vi startet kampen som vi alltid bruker med høyt press på motstander og det lyktes vi godt med. Allerede etter 6 minutter skårer vi, når Trude slår en perfekt pasning til Mali L som kommer på løp og setter ballen i mål fra kort hold. 1-0 til oss. 3 minutter senere får vi corner og den er det Marit som tar. Hun slår ballen hardt inn foran mål og der kommer Åse på løp og styrer ballen i mål til 2-0.
29. september 2013 Les mer...
damer07092013001_cropped_485x469

Lørdag spilte damelaget kamp mot Lundamo/Flå på Skogsletta.

Vi startet kampen best og klarte å spille ballen langs bakken og allerede etter 3 minutter skårer vi når Trude og Mali L kombinerer fint på midtbanen før ballen blir slått igjennom til Malin som kommer på løp og setter ballen i mål.1-0 til oss.

10. september 2013 Les mer...

To nye seire for damelaget

Høstsesongen er gang for Rindal IL sitt damelag som har spilt to kamper denne uken. Onsdag kveld spilte vi borte mot Leinstrand, hvor det ble en grei 4-0-seier, etter scoring av Marit og tre av Malin

I dag søndag kom Leik på besøk på Trollbanen. Dette ble en meget jevn og underholdende kamp, men det var Rindal som trakk det lengste strået til slutt og vant 3-2.

1. september 2013 Les mer...

Seier og tabelltopp for damelaget

Torsdag var Rindal IL Damer til Haltdalen og møtte Haltdalen/Ålen til siste kamp før sommerferien.

Vi startet kampen med å presse Haltdalen høyt oppe,så de ikke kunne spille seg ut og det lyktes vi veldig godt med. På de første 10 minuttene skapte vi mange sjanser, men Haltdalen reddet 4-5 ganger på streken eller slo ballen til corner og etter 8 minutter får vi endelig betalt for det massive presset vårt.

På en våre mange cornere slår Maren ballen inn og foran mål kommer Malin på løp og setter ballen i mål til 0-1.
29. juni 2013 Les mer...

Damelaget med nok en seier - mot Heimdal 2

Rindal IL Damer spilte kamp mot Heimdal 2 på Trollbanen søndag. Det var meget gledelig å se at så mange tilskuere var møtt opp for å se kampen.

Vi startet kampen med høyt press for å vinne ballen tidlig og det lyktes vi godt med. Etter 2 minutter vinner Gro Anita ballen på 15 meter og skyter den i mål helt nede ved stolpen. 1-0 til oss. 2 minutter senere er det Mali L som vinner ballen høyt oppe og skyter ballen i mål til 2-0 for oss.
9. juni 2013 Les mer...

Seier over Buvik

Mandag spilte Rindal IL Damer kamp borte mot Buvik.

Vi startet kampen godt og satte Buvik under press umiddelbart og allerede etter 2 minutter får Gro Anita ballen på 15 meter og skyter ballen i bue over keeper og i mål.
1-0 til oss. Bare 3 minutter senere blir Eirin spilt igjennom av Mali L og alene med keeper setter hun ballen kontant i mål til 2-0. I det 11 minutt får vi frispark på ca 20 meter, som Mali L tar og skyter ballen direkte i mål helt oppunder tverrligger utagbart for keeper. Dermed 3-0 for oss. Flere mål ble det ikke i 1. omgang selv om vi skapte mange sjanser.
5. juni 2013 Les mer...

Seier for damene på Trollbanen

Lørdag møtte Rindal IL Damer Rennebu J19 til kamp på Trollbanen.

Rennebu J19 skulle vise seg å bli en veldig vanskelig motstander, det var ett lag med hurtige spillere og spillere som turte å spille ball. Vi startet kampen best og det tar bare 3 minutter så skårer vi etter at Gro Anita vinner ballen på midten og avanserer noen meter før hun skyter ballen i mål.

Men bare minuttet senere kontrer Rennebu og skårer alene med Maren og dermed 1-1.
1. juni 2013 Les mer...

Ny seier for damelaget

Søndag kveld var damelaget i Trondheim hvor de spilte sesongens tredje kamp, mot Trond J19.

Rindal startet kampen med høyt press og lyktes godt med det. Jentene vant ballen gang på gang inne på Trond sin banehalvdel og det ble mange sjanser av det, men vi klarte ikke å få ballen i mål før vi får corner etter et kvarters spill. Det er Mali NL som legger hardt inn foran mål der Gro Anita kommer på løp og header ballen i mål. Meget fortjent ledelse 1-0 til oss.

27. mai 2013 Les mer...
(Foto: Trollheimsporten.no)

Seier i første hjemmekamp

Rindal IL Damer hadde sin første hjemmekamp for sesongen idag søndag mot Ørland på Rinnvollen. Det ble en meget underholdende kamp med mange skåringer og meget godt spill av jentene. Etter 7-0 til pause, ble det litt tyngre i andre og sluttresultatet ble seier 8-2.

12. mai 2013 Les mer...

Knepent tap for damelaget

Søndag møtte Rindal IL damer Tiller i serieåpningen. Tiller skulle vise seg å være ett meget rutinert og fysisk sterkt lag,men jentene gikk til i duellene uten noen respekt for de mere robuste Tillerspillerne. Vi startet godt og klarte å holde ballen i laget og skapte flere sjanser vi kunne skåret på, men Tiller tok mer over mot slutten av 1.-omgangen og kunne ha skåret, men vår meget gode keeper Maren R reddet. Dermed sto det 0-0 til pause.