Jenter 14 år - 2013

Oversikt over J14 sine kamper finner du HER, mens tabellen kan du se HER.

Jenter 14 år

Vant 15 - 4 mot Svorkmo

Jenter 14 spilte tirsdag 3. september bortekamp mot Svorkmo/NOI. I og med at Svorkmo er påmeldt med 7'er-lag, ble kampen spilt med 7 spillere og på litt mindre bane enn vanlig. Det ble som forventet en enkel kamp med masse scoringer.

Følgende var med (mål i parentes):
Nelly, Maren H. (1), Eirin, Henny (2), Elin (4), Ann Marie, Oddrun (7), og Marina Reitan (1).

10. september 2013
Glade jenter etter seier over Freidig

Tre seire for J14

Vi har allerede rukket å spille tre kamper etter sommerferien, der alle tre kampene har endt med forholdsvis klare seire. Vi har scora hele 31 mål på tre kamper og kun sluppet inn 4 mål. Det viser at vi har vært effektive og dyktige fremover på banen, men også godt forsvarsspill og dyktig keeper arbeid. Beklageligvis blir referatene noe preget av mange mål og lite referat ellers fra kampene.

2. september 2013 Les mer...
J14

J14 på Bergstad-cup

Helga 21. – 23. juni deltok J 14 på Bergstadcup på Røros.

Innledende kamper:
Fredag:
Rindal – Sparbu 1-1  Ingen spesielt god kamp av oss, men fint mål av Mali.
Lørdag:
Rindal – Os/Nansen 0 – 0 Heller ingen god kamp av oss.
Rindal – H/Fevåg 17 – 0 Endelig  våkner vi og ikke bare scorer vi mange mål, men vi skaper mange flotte prestasjoner som enkeltspillere og som lag.
Rindal – Snåsa 6 – 0  En godt gjennomført kamp som vi etter hvert vinner lett.

Maren Trønsdal Lund 1 mål

Vi ble med to uavgjort og to seire i innledende runde nr. 2 i puljen og møtte Klæbu, som ble nr. 3 i den andre puljen, i kvartfinale lørdag.

25. juni 2013 Les mer...

Jenter 14

J 14: Seier mot KIL/Hemne

19. juni 2013: Rindal – KIL/Hemne 4-1
Vårens siste seriekamp ble spilt i kveld på Rinvollen mot KIL/Hemne.

23. juni 2013 Les mer...
Orkla 30

J14-seier over Orkanger

Jenter 14 år tok i mot Orkanger på Rinnvollen tirsdag kveld. Dette var en litt tung dag for oss, der vi ikke presterte opp mot vårt potensiale.

Orkanger startet kampen med ett noe spillemessig overtak, men etter hvert var det vi som tok over mer og mer uten å få helt flyt på spillet. Allikevel skapte vi mange store sjanser som burde vært omsatt i mål. Eline kom seg løs på venstrekanten og scora to flotte mål og Elin kjempet godt i duellene og fikk kjempet ballen i mål en gang.

5. juni 2013 Les mer...
Orkla 30

Seier mot Meldal og serieleder Orkla

Jenter 14-laget har spilt to bortekamper denne uka. De møtte Meldal på tirsdag og Orkla på torsdag. Se referat fra begge kampene og bilder fra kampen mot Orkla under "les mer"

31. mai 2013 Les mer...
J14

Jenter 14

J14: Seier mot tabelleder

Rindal – KIL/Hemne 2 Seier 3 – 1

Mandag 2. pinsedag hadde vi hjemmekamp mot KIL/Hemne 2. KIL/Hemne lå på tabelltopp før denne runden og var ubeseirede. Hele laget vårt stod frem og jobbet knall hardt og disiplinerte gjennom 70 minutter i stekende sol og 25 grader på Rinnvollen. Vi førte stort sett hele kampen og var aldri spesielt bekymret for at dette ikke skulle gå veien. Vi scoret tre fine mål og slapp inn ett mål på slutten av kampen. Dette var en god gjennomført kamp av hele laget.

21. mai 2013 Les mer...

Jenter 14

J 14: Rindal – Svorkmo 11 – 0

Tirsdag 14. mai møtte vi Svorkmo i 7èr kamp på Rinnvollen.  Dette ble en kamp hvor spørsmålet egentlig var hvor mange mål vi ville score og om vi ville greie å holde nullen. Pause resultatet var 6 -0 og kampen endte med 11 – 0 seier.

15. mai 2013 Les mer...

Knepent tap borte mot Byåsen 4

Vi møtte i dag skikkelig god motstand i Byåsen 4. Byåsen var teknisk veldig gode og hadde mange gode spillere på laget som gjorde dette til en tøff kamp for oss. Sjøl om det ble 5-3 tap hadde vi hele tiden tro på at vi kunne ta med oss poeng hjem. Vi hadde mange gode langskudd og noen 100% sjanser som ikke ville i mål, delvis pga en god Byåsen-keeper.

5. mai 2013 Les mer...
Jubel etter seieren mot Astor

Ny storseier for J14

Jenter 14 spilte sin første "hjemmekamp" for sesongen på Heggøya kunstgras på Storås i dag. Motstander var Astor 2. Vi kommer godt i gang med kampen og scorer på langskudd allerede etter 5 minutter. Lagets andre mål kommer første etter 23 minutter, også det på langskudd. Etter mål nr. 2 kjører vi omgangen helt og scorer fire mål til før vi går til pause med 6-0 ledelse.

28. april 2013 Les mer...
Glade jenter etter storseieren over Skaun

Storseier over Skaun

Jenter 14 spilte borte mot Skaun tirsdag. Allerede etter 6 minutter leder Rindal 2-0, men Skaun kommer tilbake og utligner til 2-2. Fem minutter før pause går derimot Rindal nok en gang i føringen. 2-3 blir også pauseresultatet. Målene i første omgang ble scoret av Elin, Gine og Eline. I andre omgang er det Rindal som tar fullstendig over, og vinner til slutt 10-2.