Under finner du aktivitetsplan for G11 sesongen 2013 med kampoppsett, oppmøtetid og -sted, kontaktinfo etc.

Les mer...
2013-06-22001

Gutter 11 år

Gutter 11 på Bergstad-cup

Spente 10- og 11-åringer reiste sist fredag til Røros for å delta på Bergstaden Cup. Første kamp for G11 var mot Klæbu 2 fredag kveld, en jamn batalje som våre gutter vant 2-0. To nye kamper lørdag formiddag mot Tangmoen og Hommelvik, begge kampene med resultat 5-2 i vår favør - meget god stemning.

25. juni 2013 Les mer...
Fair Play-hilsen borte mot Lensvik

Seier over Lensvik borte

Tirsdag 18. juni tok Rindal IL G11 turen til Åsmyra gras i Lensvik.

Gutta prøvde å spille ball fra start. Fine tendenser, men det ble litt trangt. Gutta løftet blikket og brukte mer bane i andre omgang - da løsna det til gangs. Alt i alt en meget god kamp der vi i andre omgang angrep med hele laget.

Mål: Christoffer 3, Are 3, Erik og Martin.

Følgende var med: Edvard, Martin, Even, Øyvind, Mathias, Erik, Are, Håvard, Chris og Erlend

Se video fra kampen under les mer

18. juni 2013 Les mer...

G11 på SILregn cup

Søndag 16. juni deltok G11 på SILregn-cup i Surnadal.

Våre G11-gutter spilte tre kamper mot hhv Surnadal-hvit G12 (seier 2-1), Halsa G12 (0-0) og Surnadal-blå G12 (1-1). Kanongod innsats mot eldre motstand, og minstemann på Granlund syntes nok det var helt greit at G12 ikke klarte å følge opp G11 sin seier mot Surnadal-hvit G12... Mål: Are 2 og Martin.

Følgende var med: Even, Håvard, Are, Erlend, Chris, Øyvind, Martin, Edvard, Jøran, Erik og Orestas

16. juni 2013
DSCF3290

Tap mot Orkanger

Torsdag 13. juni var det Orkanger som besøkte Trollbanen og G11.

På-knappen mistet... fullstendig overkjørt av et fint- og fairspillende Orkangerlag. Gutta var tydeligvis imponerte, og sto for det meste å så på - 0-9 til pause.
God pep-talk i pausen, og der var på-knappen! Utrolig bra andre omgang, seier 4-2. Mål: Martin 2 og Håvard 2.  Kampen endte dermed 4-11 til slutt.

Følgende var med: Edvard, Jøran, Erik, Are, Even, Håvard, Erlend, Orestas, Martin og Chris

Se flere bilder fra kampen under les mer.

13. juni 2013 Les mer...

Hjemmekamp mot KIL/Hemne

Tirsdag 11. juni var KIL/Hemne på besøk på Trollbanen. Gutta åpnet kampen skikkelig bra med god flyt i spillet og god innsats mot et sterkt KIL/Hemne-lag. Dessverre ble det kun med det ene målet til Martin. Veldig sløvt mot slutten av omgangen, og KIL/Hemne putta enkelt tre mål.

Andre omgang startet også veldig bra, og det var fortjent at Orestas reduserte. Håvard utlignet med et flott frispark. Som i første omgang noe sløvt mot slutten, og KIL/Hemne avgjorde med to sene mål.

Gutta ble noe prega av tøft språkbruk og spill - vi skal imidlertid være stolte av guttene våre for at de prøvde å spille fotball, og for forbilledlig oppførsel!
Følgende var med: Edvard, Jøran, Even, Øyvind, Erlend, Chris, Håvard, Martin, Orestas og Mathias

11. juni 2013
Glade gutter fra venstre: Are (1 mål), Orestas, Martin (4 mål), Jøran (keeper 1.omgang), Even, Håvard, Øyvind, Mathias, Erik og Edvard (keeper 2.omgang)

Rindal G11 tok i mot Meldal på Trollbanen tirsdag kveld

Godt sommervær og mye tilskuere skapte en fin ramme for kampen. Rindal G11 var skikkelig på fra første pasning, og endelig satt spillet!

Guttene førte store deler av første omgang, men et par sene mål i mot ga 3-3 til pause. Rindal tok tak igjen etter pause, og mange fine kombinasjoner ga mange sjanser – i tillegg begynner forsvarsspillet også å sitte.

Stor jubel da dommer Torstein blåste av kampen, som endte med en fortjent 5-3 seier.

28. mai 2013 Les mer...

Et revansjesugent Rindal G11 møtte Skaun 2 2.pinsedag.

Erik utlignet til 1-1 etter en retur fra stangskudd av Are, men noen enkle mål i mot ga 4-1 til Skaun til pause. Svak start av andre omgang ga to mål i mot, etter dette tok gutta tak og reduserte to ganger ved Martin og Are – to mål til Skaun helt på tampen, og sluttresultatet ble 8-3 til Skaun.

Kampen var jevnere enn resultatet tilsier, og flott at vi putter tre ganger – også positivt at det skapes mange sjanser.

Tusen takk til Nils som var kampleder i trenernes fravær, og det rapporteres god framgang sammenlignet med forrige kamp.

Følgende deltok: Edvard (keeper 2. omgang), Jøran (keeper 1. omgang), Mathias, Orestas, Erik (1 mål), Martin (1 mål), Erlend, Christoffer, Are (1 mål) og Øyvind.

28. mai 2013

Gutter 11

Braktap for G11 på Trollbanen

Rindal G11 gikk på et braktap 1-9 mot Skaun på Trollbanen tirsdag kveld. Skaun mønstret et sterkt mannskap som var både løpsvillige og spillende, mens vi for anledningen glemte både å løpe og det vi har trent på.

Vi lover imidlertid å komme sterkt tilbake! Følgende var med: Edvard (keeper), Martin, Orestas, Erlend, Erik, Øyvind, Christoffer, Håvard (1 mål), Even og Are.