Lørdag 24.08 15:00 Rindal Orkanger 2 1 - 2
Lørdag 31.08 15:00 Lensvik/Glimt Rindal 0 - 6
Lørdag 07.09 15:00 Rindal Meldal 2 3 - 1
Tirsdag 10.09 18:30 Rindal Svorkmo 4 - 4
Lørdag 28.09 15:00 Rindal Sandstad 3 - 0 WO
Lørdag 05.10 12:30 KIL/Hemne 3 Rindal 1 - 2

Tabell  |  Terminliste  |  Spillerstall  |  Toppscorer  |  Gule/Røde kort

Toppscorer Bent Vidar og Årets spillere Maren og Anders.

Maren og Anders kåret til Årets spillere

Seniorlagene til Rindal IL, både damer og herrer, hadde avslutning på Torshall lørdag kveld. Der ble det blant annet delt ut pris til årets toppscorer, som ble Bent Vidar Holten på herrelaget med 9 mål, mens Gro Anita Bolme ble toppscorer for damene med 18 fulltreffere. Gro Anita var ikke tilstede.

Den gjeveste tittelen er Årets spiller, som velges av spillerne selv. På herrelaget var det Anders Grytbakk som stakk av med tittelen i år, mens damelaget valgte Maren Rønning. Ingen tvil om at keeperplassen er viktig!

10. november 2013 Les mer...
Bent Vidar Holten

Herrer senior 6. div

Sterk borteseier for herrelaget

A-laget spilte lørdag sin siste kamp for sesongen borte mot serietoer KIL/Hemne 3 på Ånesøyan kunstgress. Tradisjonelt er KIL/Hemne 3 et lag vi har slitt mot i flere sesonger, så vi visste dette kom til å bli en tøff oppgave.

Men det var Rindal som tok tak i kampen fra start og vi spiller virkelig god fotball i første omgang. Kun uflaks og en heldig keeper gjør at vi ikke får uttelling foran mål. Med det overtaket vi har i denne omgangen, er det utrolig surt når KIL/Hemne går opp i ledelsen tre minutter før pause. Målet kommer på et skudd fra rundt 17 meter som  går knallhardt nede til høyre for keeper Anders Grytbakk. Dermed 1-0 til hjemmelaget til pause.

5. oktober 2013 Les mer...
Lagbilde Rindal IL herrer

Herrer senior

Utklasset Orkla 3

Rindals herrelag spilte onsdag sin siste hjemmekamp for sesongen, når Orkla 3 gjestet Rinnvollen i høstsola.

Til tross for at det var Rindal som kjørte kampen helt fra start, tok det hele 28 minutter før første scoring kom. Da var det Vegard som spilt Ola Holte Helgetun fint igjennom alene med keeper. Ola sikker som banken, og setter inn 1-0! Fem minutter før pause kommer kampens andre scoring. Da er rollene byttet om når Ola slår et fint innlegg til Vegard Karlstrøm som banker inn 2-0. Dette står seg til pause.

2. oktober 2013 Les mer...
Ola HH i duell med et godt Orkla 2-lag

Tapte mot serieleder Orkla 2

Det ble som ventet en tøff kamp for herrelaget lørdag, når serieleder Orkla 2 kom på besøk på Rinnvollen. Kampen i vår endte med seier 3-1 til Orkla.

I dagens kamp roter Rindal det til for seg helt fra starten. Vi gir fra oss ballen rett etter avspark og får med nød og neppe taklet ballen til corner. Corneren utnytter Orkla godt og går opp til 1-0 før det er spilt ett minutt. Det er gjestene som kjører kampen på Rinnvollen, og etter 14 minutter får de frispark ikke langt unna cornerflagget. Ballen ender til en umarkert Orkla-spiller og dermed står det 2-0.

21. september 2013 Les mer...

Grei seier på Mausund

Lørdag 14. september tok a-laget turen til Mausund. Rindal har grei kontroll på kampen helt fra start av. Det er Rindal som skaper det aller meste i 1. omgang, og det er fullt fortjent når Jostein Landsem setter inn 1-0 etter 25 minutter, etter at fint raid av Vegard Karlstrøm. Til tross for flere store sjanser, står det seg 1-0 til pause.

14. september 2013 Les mer...

Poengdeling mot Svorkmo - igjen

Den utsatte kampen mot Svorkmo/NOI i 6. divisjon ble spilt på Rinnvollen tirsdag kveld. Vi vet av erfaring at kampene mot Svorkmo alltid blir tøffe og tette oppgjør, noe også vårkampen som endte 1-1 var et bevis på.

I dag begynte det derimot riktig så bra, og allerede etter 3 minutter sto det 1-0 til Rindal. Det er Ola som kommer seg helt ned på dørlinja og legger inn til Morten Møller. Han er som vanlig sikker på pannebrasken og setter inn 1-0 fra kloss hold. En pangstart på kampen.

10. september 2013 Les mer...
Senior07092012001_cropped_1119x610

Seier over Meldal 2

Lørdag 7. september var det duket for lokaloppgjør på Rinnvollen, når Meldal 2 var på besøk.

Som vanlig i slike lokaloppgjør var det høy tenning og maks innsats fra begge lag. Rindal tok tidlig tak i kampen, og etter 20 minutter går Rindal opp i ledelsen. Scoringen er det Hallvard Næss som sørger for, etter et skudd fra hjørnet på 16 meter. Et ikke alt for hardt skudd, men keeper blir forstyrret av at Anders hopper over ballen, som dermed triller inn ved bakerste stolpe.
Etter at 33 minutter er spilt kontrer Rindal, og Jo får med seg ballen ned på dørlinja og legger fint ut til Morten Møller som stupheader ballen i nettet til 2-0, som også står seg til pause.

7. september 2013 Les mer...
Lagbilde 25.05.2013

Storseier borte mot Lensvik/Glimt

Lørdag tok a-laget turen til Lensvik hvor samarbeidslaget Lensvik/Glimt sto på motsatt banehalvdel. Rindal tok tak i kampen helt fra starten av. Rindal holder ballen i laget mens hjemmelaget blir løpende i mellom. Etter 13 minutter får Vegard Karlstrøm stå helt alene på 25 meter og skyter nede til venstre for keeper. Utakbart og 1-0.

1. september 2013 Les mer...
5126273_2125990

Knepent tap mot serietoeren

A-laget kunne i dag endelig begynne høstsesongen, når Orkanger 2 kom på besøk på Skogsletta. Gjestene vant vårkampen 3-1 og ligger på 2. plass på tabellen. De var derfor små favoritter før kampen. Og det tok ikke mer enn to minutter før Orkanger var frempå og lagde 1-0. Rindal var også farlig frampå ved et par anledninger, men det var Orkanger som var det førende laget. Gjestene går opp i 2-0 på et hardt velplassert skudd ti minutter før pause.

24. august 2013 Les mer...

Klar seier over serietoer KIL/Hemne 3

Rindal IL tok i dag i mot KIL/Hemne 3 til kamp på Skogsletta. Serietoer KIL/Hemne 3, som så sent som onsdag slo serieleder Orkla 2, var store favoritter før kampen.

Og det var gjestene som tok føringen og kom til noen halvsjanser. Men Rindal kom mer og mer med utover i omgangen og etter 25 minutter blir Aksel Norli felt inne i straffefeltet når han finter bort en forsvarsspiller og Rindal får straffe. Bent Vidar Holten (bildet) plasserer straffen sikkert i mål til 1-0.

29. juni 2013 Les mer...
Jonas N. Tørset og Aksel Norli

Seier over Mausund på Rinnvollen

Rindal tok i mot Mausund til kamp på Rinnvollen i dag. Mausund to poeng foran Rindal før kampen, så det var ventet en jevn batalje. Men Rindal tok tidlig tak i kampen, og i første omgang var det Rindal som hadde spillet og sjansene. Likevel skulle det ta hele 38 minutter før det ble scoring. Da var det Rindal som kom hurtig framover, og ballen havnet til slutt hos Bent Vidar Holten som satte den sikkert forbi keeper til 1-0. Mausund var farlig frampå ved et par anledninger, men 1-0 sto seg til pause. Fullt fortjent.

8. juni 2013 Les mer...
Anders Møkkelgård mot Meldal 2

Meldal vant lokaloppgjøret

Det var duket for skikkelig lokaloppgjør når Meldal 2 tok i mot Rindal til kamp i 6. divivisjon i dag.

Det var Rindal som åpnet best, og i det 6. spilleminutt fikk Rindal frispark like utenfor hjørnet på sekstenmeteren. Lars Ole Heggem legger frisaprket mot lengste, og ballen går direkte i stanga og i mål. 0-1. Men bare to minutter senere er det Meldal som er på visitt, og Meldal får straffespark, som de setter inn. 1-1 og like langt.

1. juni 2013 Les mer...

Bare uavgjort mot Lensvik/Glimt

A-laget tok lørdag i mot Lensvik/Glimt til kamp på Rinnvollen. Kampen begynte ganske jevnt, og det ble tidlig klart at gjestene hadde en rask spiss som utfordret forsvaret vårt og kom til noen farlige sjanser. Etter 10 minutter får gjestene corner, og påfølgende straffespark etter en dytt i feltet. Dermed står det 1-0 til Lensvik/Glimt allerede etter 11 minutters spill.

25. mai 2013 Les mer...
Før kampen, i splitter nye drakter

Tapte mot Orkanger 2

Seniorlaget spilte i dag sin tredje kamp for sesongen. Denne gang borte mot Orkanger 2.

Rindal IL tok tak i kampen fra start og allerede etter to minutter er Rindal frampå og header ballen i mål, men dessverre dømmes det frispark i feltet og målet annuleres. Men bare tre minutter senere får Rindal frispark på skrått hold fra 20 meter. Lars Ole legger den presist inn foran mål, og Stein Gunnar Rønningsbakk header Rindal i ledelsen til 1-0. Fullt fortjent.