Grei seier på Mausund

Herrer senior

Lørdag 14. september tok a-laget turen til Mausund. Rindal har grei kontroll på kampen helt fra start av. Det er Rindal som skaper det aller meste i 1. omgang, og det er fullt fortjent når Jostein Landsem setter inn 1-0 etter 25 minutter, etter at fint raid av Vegard Karlstrøm. Til tross for flere store sjanser, står det seg 1-0 til pause.

Selv om vi slipper Mausund til noen sjanser i 2. omgang, er det fortsatt Rindal som har full kontroll på kampen. 22 minutter ut i omgangen blir Harald Røen felt innenfor straffefeltet, og får korrekt straffespark. Dessverre har Mausund en god keeper med stor rekkevidde som tar straffesparket. Mausunds keeper redder også flere andre store sjanser og holder Mausund inne i kampen hellt til det står 85 minutter på klokka. Da blir Harald Røen nok en gang tatt innenfor feltet. Denne gang hjelper det ikke med en god keeper, og Bendik Talgø setter kontant inn 2-0.

Det blir også sluttresultatet. Et greit resultat i en kamp vi har full kontroll på, selv om vi burde vunnet mer.