Tapte mot Orkanger 2

Herrer senior 6. div

Seniorlaget spilte i dag sin tredje kamp for sesongen. Denne gang borte mot Orkanger 2.

Rindal IL tok tak i kampen fra start og allerede etter to minutter er Rindal frampå og header ballen i mål, men dessverre dømmes det frispark i feltet og målet annuleres. Men bare tre minutter senere får Rindal frispark på skrått hold fra 20 meter. Lars Ole legger den presist inn foran mål, og Stein Gunnar Rønningsbakk header Rindal i ledelsen til 1-0. Fullt fortjent.

Før kampen, i splitter nye drakter
Før kampen
Før kampen
Før kampen
Før kampen

Etter 14 minutters spill får Orkanger frispark nesten ute ved linja på 35 meter. Ballen setter Orkanger-spilleren direkte i mål ved bakstanga. Dermed 1-1. Og etter 30 minutter er hjemmelaget nok en gang frampå. Et langt utspill fra keeper går over forsvaret vårt, og Orkanger-spissen kommer igjennom og setter inn 2-1 for hjemmelaget, noe som står seg til pause.

Omgangen begynner bra og Rindal ser ut til å ha god kontroll på kampen. I angrep er vi gode, og viser at vi kan! Dessverre jobber vi ikke like godt bakover, og slipper Orkanger unødvendig inn i kampen med to forholdsvis lette mål.

I andre omgang tar vi mer og mer over kampen, når hjemmmelaget begynner å bli slitne. Vi styrer kampen i første halvdel av omgangen, men uten å komme til de helt store målsjansene. Halvveis i omgangen kommer Orkanger igjen inn i kampen, og i det 25. minuttet spilles ballen gjennom Rindal-forsvaret. Det blir en duell mellom forsvarer, keeper og Orkanger-spissen ute på 18 meter. Duellen vinner Orkanger og ballen triller sakte men sikkert i mål til 3-1. Flere mål blir det heller ikke i kampen, og Orkanger vinner dermed 3-1.

Rindal har god kontroll og er best i store deler av omgangen, men slipper inn tre enkle mål. Når vi heller ikke skaper de store målsjansene selv, blir poengene igjen på Orkanger denne gangen. Rindal var best mellom sekstenmeterne, Orkanger innenfor...

Det er likevel veldig mye positivt å ta med seg fra denne kampen. Spillet var mange mange hakk opp fra forrige kamp mot Orkla 3, og vi viser til tider at vi kan spille god fotball.
Neste kamp er noe så sjeldent som en hjemmekamp. Den går mot Lensvik/Glimt på Rinnvollen lørdag 25. mai.