Damelaget med nok en seier - mot Heimdal 2

Kvinner senior

Rindal IL Damer spilte kamp mot Heimdal 2 på Trollbanen søndag. Det var meget gledelig å se at så mange tilskuere var møtt opp for å se kampen.

Vi startet kampen med høyt press for å vinne ballen tidlig og det lyktes vi godt med. Etter 2 minutter vinner Gro Anita ballen på 15 meter og skyter den i mål helt nede ved stolpen. 1-0 til oss. 2 minutter senere er det Mali L som vinner ballen høyt oppe og skyter ballen i mål til 2-0 for oss.
I det 19 minutt blir Mali L spilt igjennom av Gro Anita og alene med keeper plasserer hun ballen kaldt og rolig forbi en sjanseløs keeper.
3-0 til oss. 3 minutter før pause er det Gro Anita som igjen viser fram skuddfoten og skårer på ett godt skudd og dermed leder vi 4-0 til pause.

2-omgangen blir nesten som første med ett stort overtak til oss og 8 minutter ut i omgangen er det Ingvild som er på rett plass etter en retur fra keeper og fra kort hold setter inn 5-0 til oss. Vi fortsetter å skape mange sjanser men uten å skåre og 2 minutter før slutt er det Heimdal 2 som skårer kampens siste mål. Dermed vinner vi meget fortjent 5-1 i en kamp vi styrte fra start til slutt.

God innsats av jentene som i store deler av kampen spilte meget godt.

1-0 2 min. Gro Anita
2-0 4 min. Mali L
3-0 19 min. Mali L
4-0 27 min. Gro Anita
5-0 38 min. Ingvild
5-1 58 min.

De som var med: Maren Rønning, Maren Høgholt, Mali N. Løfald, Eirin Børmark, Mali Løset, Gro Anita Bolme, Trude Nerland, Kristin Nordlund, Anita K. Grytbakk, Ingvild N. Meese.