To nye seire for damelaget

Kvinner senior

Høstsesongen er gang for Rindal IL sitt damelag som har spilt to kamper denne uken. Onsdag kveld spilte vi borte mot Leinstrand, hvor det ble en grei 4-0-seier, etter scoring av Marit og tre av Malin

I dag søndag kom Leik på besøk på Trollbanen. Dette ble en meget jevn og underholdende kamp, men det var Rindal som trakk det lengste strået til slutt og vant 3-2.

Høstsesongens første kamp var på onsdag 28/8 mot Leinstrand på bortebane. Der vi vant 4-0.
Vi hadde full kontroll i denne kampen fra start til slutt. Leinstrand hadde ett stolpeskudd i 2-omgangen som sin farligste sjanse mens vi klarte å spille ball og skapte mange sjanser med god bevegelse foran ballfører. En godt gjennomført kamp av oss.

0-1  5 min. Marit
0-2 24 min. Malin
0-3 40 min. Malin
0-4 41 min. Malin

De som var med: Maren Rønning, Marie Gjerstad, Anita K. Grytbakk, Marit Helgetun, Mali Løset, Kristin Nordlund, Malin L. Schei, Solveig Fiske, Linn R. Skjermo.

I dag søndag møtte vi Leik på Trollbanen og det skulle bli en meget spennende og underholdende kamp mellom to jamne lag.

Vi startet kampen som vanlig med høyt press,som vi lyktes bra med og kom oss til mange gode skuddforsøk men Leiks meget gode keeper reddet på mesterlig vis alle våre forsøk. 3 minutt før pause blir en Leikspiller spilt igjennom og alene med keeper setter hun ballen i mål og dermed leder Leik 0-1 til pause.

I pausen blir vi enige om å fortsette å spille ball og fortsette å presse høyt.

Damene tar tak i kampen fra start i 2-omgang også. 7 minutter ut i omgangen får vi corner,som Kristin legger hardt inn i feltet og der kommer Marit på løp og setter ballen kontant i mål til 1-1. Bare 4 minutter senere får Trude pasning fra Mali L og vender og skyter ballen i mål fra 10 meter og dermed leder vi 2-1. Men bare minuttet senere utligner Leik til 2-2 på ett skudd fra langt hold.

Vi gir ikke opp og fortsetter å trykke på og skaper sjanser mens Leik er farlige på kontringer. 2 minutter før slutt blir Trude spilt igjennom og alene med keeper setter hun ballen i mål. 3-2 til oss. Det blir meget spennende sluttminutter, men vi holder unna og vinner 3-2.

Meget god kamp av damene som står på og jobber kjempebra gjennom hele kampen.