Seier i første hjemmekamp

Kvinner senior

Rindal IL Damer hadde sin første hjemmekamp for sesongen idag søndag mot Ørland på Rinnvollen. Det ble en meget underholdende kamp med mange skåringer og meget godt spill av jentene. Etter 7-0 til pause, ble det litt tyngre i andre og sluttresultatet ble seier 8-2.

(Foto: Trollheimsporten.no)

1. omgangen ble en ren envegskjøring mot Ørland-målet og jentene skapte sjanser i fleng og allerede etter 7 minutter får Trude en god pasning fra Gro Anita og skyter ballen i mål. 1-0 til oss. 2-0 kommer 3 minutter senere når Marit gjør en god heading som keeper må gi retur på og Trude er på rett plass og skårer enkelt. Minuttet senere går vi opp i 3-0 når Gro Anita skårer på ett godt skudd fra ca 20 meter. 4-0 er det Eirin som setter inn når hun kommer alene med keeper etter pasning fra Gro Anita. Etter 26 minutter skårer Trude nok engang når hun er først på returen fra sitt eget skudd og setter ballen i mål fra kort hold. 5-0 til oss. 6-0 er det Mali L som sørger for med ett godt skudd fra ca 15 meter etter en meget god kontring av oss. 7-0 er det Marit som sørger for når hun kjemper til seg ballen inne i målfeltet og skyter ballen i mål. Dette står seg til pause. Vi spilte veldig godt i denne omgangen hvor vi klarte å holde ballen langs bakken og pasninger og løp satt helt perfekt. I pausen bestemte vi oss for å nullstille oss og gå ut på banen som om det var 0-0 og vinne andreomgangen også. Men 2. omgang ble jevnere, hvor vi slapp Ørland til endel sjanser uten at vi selv klarte å skåre på de sjansene vi skapte. Utover i omgangen ble vi mer og mer slitne og ga Ørland mer tid og rom med ballen og i det 73. minutt kontrer de inn redusering til 7-1 og bare 3 minutter senere 7-2 på nok en kontring. I det 86 .minutt skårer Trude sitt fjerde mål for dagen på ett godt skudd og fastsetter resultat til 8-2. En meget god kamp av jentene som virkelig får vist hvor gode de er når pasningene og løpene sitter som de gjorde idag. Det var meget gledelig å se at så mange tilskuere hadde møtt opp for å støtte damelaget, det setter vi meget stor pris på. 1-0 7.minutt Trude 2-0 10.minutt Trude 3-0 11.minutt Gro Anita 4-0 19.minutt Eirin 5-0 26.minutt Trude 6-0 31.minutt Mali L 7-0 38.minutt Marit 7-1 73.minutt 7-2 76.minutt 8-2 86.minutt Trude De som var med: Maren Rønning, Mali N. Løfald, Maren Høgholt, Marit Helgetun, Mali Løset, Gro Anita Bolme, Trude Nerland, Eirin Børmark, Anita K. Grytbakk, Kristine Jacobsen, Åse Børset.