Seier for damene på Trollbanen

Kvinner senior

Lørdag møtte Rindal IL Damer Rennebu J19 til kamp på Trollbanen.

Rennebu J19 skulle vise seg å bli en veldig vanskelig motstander, det var ett lag med hurtige spillere og spillere som turte å spille ball. Vi startet kampen best og det tar bare 3 minutter så skårer vi etter at Gro Anita vinner ballen på midten og avanserer noen meter før hun skyter ballen i mål.

Men bare minuttet senere kontrer Rennebu og skårer alene med Maren og dermed 1-1.
Utover omgangen skaper vi mange sjanser og spiller veldig godt men det er Rennebu som skårer på sine få sjanser i omgangen og 5 minutter før pause leder de 1-3, før Gro Anita reduserer til 2-3 på nok ett godt skudd. 2-3 står seg til pause.

I pausen bestemmer vi oss for at forsvaret skal ligge lavere når Rennebu har ballen og vi må fortsette å spille ball og skape sjanser så var det sjanse for å vinne kampen.

Vi lykkes godt med det i andre omgang, der hele laget klarte å ligge bedre samlet og Rennebu skapte veldig lite sjanser. 12 minutter ut i omgangen kommer utligningen. Vi får innkast høyt oppe og Gro Anita kaster den langt inn foran mål der Trude står umarkert og setter ballen enkelt i mål til 3-3. I denne perioden spiller vi meget bra og disiplinert både i forsvar og angrep og nekter Rennebu tid og rom med ballen, så det er fortjent når Gro Anita får ballen i feltet og vender og skyter ballen i mål. 4-3 til oss.

Det blir noen spennende sluttminutter hvor Rennebu er meget farlige foran vårt mål, men Maren varter opp med 2-3 klasseredninger og dermed vinner vi 4-3.

Dette var en kamp hvor jentene fikk vist hvilken moral og innsats de har selv om det går litt imot i førsteomgangen. Gjennom hele kampen viste jentene godt spill og veldig god jobbing for hverandre.

1-0  3 min. Gro Anita