Ny seier for damelaget

Kvinner senior

Søndag kveld var damelaget i Trondheim hvor de spilte sesongens tredje kamp, mot Trond J19.

Rindal startet kampen med høyt press og lyktes godt med det. Jentene vant ballen gang på gang inne på Trond sin banehalvdel og det ble mange sjanser av det, men vi klarte ikke å få ballen i mål før vi får corner etter et kvarters spill. Det er Mali NL som legger hardt inn foran mål der Gro Anita kommer på løp og header ballen i mål. Meget fortjent ledelse 1-0 til oss.

Etter 23 minutter får vi frispark på ca 16 meter og vi flytter opp mange spillere foran keeper for å dekke henne når Trude skal skyte og det gjør hun på en utmerket måte helt ned ved stolpen og i mål. 2-0 til oss.

6 minutter senere vinner Mali L ballen nok engang inne på trond sin banehalvdel og avanserer noen meter og klinker ballen i mål fra ca 15 meter og 3-0 til oss. Vi fortsetter å presse og Trond fortsetter å miste ballen fordi jentene jobber helhjertet på hver ball og i hver duell. I det 32 minutt får vi innkast høyt oppe og den tar Mali L og kaster langt til Trude som dukker opp på bakre og skårer enkelt. 4-0 til oss.

Helt på tampen av 1-omgangen skaper Trond sin største sjanse men skuddet går i stolpen og returen setter de også i stolpen før vi får klarert bort ballen,så vi går til pause med en meget fortjent 4-0 ledelse.

Trond hadde benyttet pausen godt og hentet inn 3 spillere til og da ble det jevnere i 2.-omgangen, men vi hadde full kontroll ute på banen.Selv om Trond reduserer 2 ganger iløpet av de første 25 minuttene er vi aldri i tvil om at vi skal vinne denne kampen. For bare 1 minutt etter siste målet til Trond får Gro Anita kjempetreff fra 20-25 meter og ballen fyker utagbart for keeper i mål. 5-2 til oss. Og 3 minutter senere bruker Gro Anita skuddfoten igjen og skårer nok engang. 6-2 til oss som også blir sluttresultatet.

Dette var en kamp hvor vi spilte ut motstanderen fullstendig i 1.-omgangen med gode pasninger og løp, vi var også veldig gode i duellene og presset. Det ble jevnere i 2.-omgangen, men vi hadde full kontroll på kampen. Vil virkelig rose jentene for den innsatsen de viser og viljen til å tørre å skyte og å spille ball.

0-1 15 min. Gro Anita
0-2 23 min. Trude
0-3 26 min. Mali L
0-4 32 min. Trude