Seier over Buvik

Kvinner senior

Mandag spilte Rindal IL Damer kamp borte mot Buvik.

Vi startet kampen godt og satte Buvik under press umiddelbart og allerede etter 2 minutter får Gro Anita ballen på 15 meter og skyter ballen i bue over keeper og i mål.
1-0 til oss. Bare 3 minutter senere blir Eirin spilt igjennom av Mali L og alene med keeper setter hun ballen kontant i mål til 2-0. I det 11 minutt får vi frispark på ca 20 meter, som Mali L tar og skyter ballen direkte i mål helt oppunder tverrligger utagbart for keeper. Dermed 3-0 for oss. Flere mål ble det ikke i 1. omgang selv om vi skapte mange sjanser.
Vi startet 2. omgang som den første, med å sette høyt press på Buvik, som vi lyktes veldig godt med og bare 4 minutter ut i omgangen vinner Gro Anita ballen på 15 meter og skyter den i mål helt nede ved stolpen. Dermed 4-0 til oss.

I det 41 minutt får vi corner som Mali NL legger perfekt inn i feltet til en umarkert Mali L som klinker ballen i mål på direkten og vi leder 5-0. Bare 2 minutter senere blir Gro Anita spilt igjennom og kommer seg ned til dørlinjen og legger inn til Ingvild som kommer på løp og setter ballen kontant i mål bak en utspilt Buvik-keeper. Det var ett klasseangrep og dermed står det 6-0 til oss.

Vi fortsetter å spille ut Buvik og skaper mange sjanser men uten å skåre og helt på tampen får Buvik sitt trøstemål på ett skudd som forandrer retning i en av våre spillere og Maren er utmanøvrert og ballen går i mål. Flere mål blir det ikke så vi vinner meget fortjent 6-1.

Dette var en kamp vi styrte totalt fra start til slutt og selv om vi sparte noen av våre beste spillere pga skader i store deler av kampen tok de som kom inn tak i kampen og spilte meget bra. (Gro Anita med overtråkk og Marit med strekk) Jentene la ned en meget god innsats og spilte ut Buvik i store deler av kampen.

0-1  2 min. Gro Anita
0-2  5 min. Eirin
0-3 11 min. Mali L
0-4 34 min. Gro Anita
0-5 41 min. Mali L
0-6 43 min. Ingvild
1-6 59 min.

De som var med: Maren Rønning, Maren Høgholt, Mali N. Løfald, Marit Helgetun, Mali Løset, Gro Anita Bolme, Eirin Børmark, Anita K. Grytbakk, Kristine Jacobsen, Ingvild N. Meese.