Knepent tap for damelaget

Kvinner senior

Søndag møtte Rindal IL damer Tiller i serieåpningen. Tiller skulle vise seg å være ett meget rutinert og fysisk sterkt lag,men jentene gikk til i duellene uten noen respekt for de mere robuste Tillerspillerne. Vi startet godt og klarte å holde ballen i laget og skapte flere sjanser vi kunne skåret på, men Tiller tok mer over mot slutten av 1.-omgangen og kunne ha skåret, men vår meget gode keeper Maren R reddet. Dermed sto det 0-0 til pause.

2. omgang ble som første, vi klarte å spille oss til sjanser men uten å få ballen i mål og vi hadde god kontroll på kampen. Men mot slutten av omgangen tok Tiller mer over og 6 minutter før slutt klarte de å skåre på en av sine få sjanser i omgangen. Etter målet la vi om til 1-3-2,for å prøve å utligne men like før kampslutt skåret Tiller på ett meget godt skudd fra ca 16 meter. Dermed vant Tiller 2-0. Vi tapte etter en jevn og spennende kamp, der rutinen og fysikken avgjorde i Tiller sin favør. Jentene skal ha mye ros for sin store innsatsvilje og at de hele kampen prøvde å spille ballen langs bakken. De som var med: Maren Rønning, Mali N. Løfald, Anita K. Grytbakk, Marit Helgetun, Mali Løset, Gro Anita Bolme, Trude Nerland, Kristine Jacobsen, Arnhild Myklegard, Maren Høgholt.