Seier og tabelltopp for damelaget

Kvinner senior

Torsdag var Rindal IL Damer til Haltdalen og møtte Haltdalen/Ålen til siste kamp før sommerferien.

Vi startet kampen med å presse Haltdalen høyt oppe,så de ikke kunne spille seg ut og det lyktes vi veldig godt med. På de første 10 minuttene skapte vi mange sjanser, men Haltdalen reddet 4-5 ganger på streken eller slo ballen til corner og etter 8 minutter får vi endelig betalt for det massive presset vårt.

På en våre mange cornere slår Maren ballen inn og foran mål kommer Malin på løp og setter ballen i mål til 0-1.
Vi fortsetter presset og etter 16 minutter blir Gro Anita spilt igjennom av Marie og alene med keeper plasserer hun ballen enkelt i mål og vi leder 2-0. Bare 3 minutter senere er Gro Anita frampå igjen og skårer etter pasning fra Malin.3-0 til oss. Minuttet senere får Haltdalen en kontring og alene med keeper reduserer de til 3-1.

Men vi lar oss ikke skremme av det og fortsetter å kjøre på og skaper sjanser. I det 22 minutt prøver Gro Anita ett skudd fra 18 meter og ballen blir styrt i mål av Malin som kommer på løp foran målet. 4 minutter senere blir Gro Anita nok engang spilt igjennom av Marie og setter ballen kontrollert i mål nede ved stolpen og dermed leder vi 5-1. Flere mål blir det ikke før pause og vi leder meget forjent 5-1 til pause.

2-omgangen starter som første, der vi spiller oss fram til sjanse på sjanse men uten å skåre. Men 5 minutter ut i omgangen kommer dagens mål, Gro Anita spiller ballen inn til Kristine på 15 meter som på vakkert vis dribler seg forbi 2 forsvarere og setter ballen i mål bak en utspilt keeper og vi leder 6-1. Etter dette slutter vi å spille ball og prøver for mye på egenhånd. Vi skaper sjanser hele tiden, men vil skåre selv istedet for å spille ball. Kanskje naturlig når vi er så overlegne i banespillet og har full kontroll på kampen.

Etter 50 minutter får Haltdalen sin 3 sjanse i kampen og reduserer til 2-6. 3 minutter før full tid kommer Gro Anita seg ned til linja og legger perfekt ut til Trude som setter ballen rolig i mål fra 5 meter. 7-2 til oss. Men minuttet senere lar vi Haltdalen redusere igjen og dermed vinner vi 7-3.

Dette var en kamp hvor vi spilte ut Haldalen/Ålen gjennom hele kampen og hadde full kontroll i samfulle 60 minutter,at vi slipper motstanderen til på 3 kontringer som de skårer på er naturlig når vi presser på så mye. Da tar vi sommerferie på toppen av tabellen og jeg vil gi utrolig mye skryt til jentene for den innsatsen de har gjort gjennom hele vårsesongen.

0-1  8 min. Malin
0-2 16 min. Gro Anita
0-3 19 min. Gro Anita