Bak f.v.: Olav Magne Smevoll, Sondre Bjørnstad, Brynjar Lo, Fredric Talgø, Odd Inge Løseth, Olaf Karlstrøm, Magnar Løset og trener Bjarte Rindal.

Foran f.v.: John Langli, Harald Røen, Eirik Tørset, Jan Kristian Rindal, Tor Bendik Mykkelgård, Bjørnar Løfald, Stein Gunnar Rønningsbakk.

Her finner du resultatene fra juniorlagets kamper sesongen 2008.
Les mer...

Ny seier mot KIL/Hemne

Juniorlaget var lørdag på Kyrksæterøra, hvor KIL/Hemne 2 var motstander.

Rindal åpnet kampen klart best, og allerede etter ett minutt ble det 1-0. Stein Gunnar Rønningsbakk var målscorer. Ti minutter ut i omgangen satte Fredric Talgø inn 2-0. Rindal hadde full kontroll på 1. omgangen.
30. august 2008 Les mer...
Rindal - Astor

Hjemmeseier mot Astor

Astor var motstander for juniorene på Rinnvollen tirsdag kveld. Gjestene var noe forsinket og kampen måtte utsettes et kvarter, noe som gjorde at det ble ganske mørkt på slutten.

Rindal FK tok initiativet helt fra start og det var ikke spilt mer enn 10 minutter når Stein Gunnar Rønningsbakk header inn 1-0 for Rindal. Olav Langli sørget for både 2-0 og 3-0 for hjemmelaget før pause.
27. august 2008 Les mer...

Stang ut mot National

Onsdag var det første kamp i høstserien for juniorlaget. National var motstander på Skogsletta. Kampen mot National før ferien ble en triller som endte 4-4.

Helt fra start av viste Rindal FK at de var det klart beste laget, og skapte sjanse på sjanse uten at ballen ville i buret. Helt mot spillets gang er det gjestene som går opp til 1-0 i det halvtimen er spilt. Noe som også står seg til pause.
15. august 2008 Les mer...

Stortap i lokaloppgjøret

Årets lokaloppgjør for juniorlaget gikk på Skogsletta onsdag 18. juni. Motstander var Meldal.

Det var Meldal som åpnet best, med en tidlig scoring. Men Rindal var fullt på høyde med meldalingene i første omgang, og Olaf Karlstrøm reduserte etter vel kvarteret for hjemmelaget. Ikke lenge etterpå sørger Harald Røen for 2-1 til Rindal.
25. juni 2008 Les mer...

Nok et tap i by'n

Søndag var juniorene i Trondheim, hvor Sverresborg var motstander på en sliten kunstgressbane.

Det var hjemmelaget som kom best i gang, og som etter en jevn åpning på kampen, tok kommandoen utover i første omgang. Hjemmelaget setter inn to mål i første omgang, og kan gå til pause med 2-0.
Stein Gunnar mot KIL/Hemne

Endelig seier!

Torsdag kveld var juniorene på Kyrksæterøra, hvor KIL/Hemne 2 var motstander. Rindal sto med 2 poeng, mens hjemmelaget sto med 3 poeng foran denne kampen.

Rindal viste helt fra start at de var et bedre lag, og kom på flere gode angrep. Stein Gunnar Rønningsbakk satte inn både 1-0 og 2-0 til Rindal før pause.
15. juni 2008 Les mer...
Eirik Tørset

Knepent tap mot Flatås 2

Lørdag 31. mai var juniorene i Trondheim, hvor Flatås 2 var motstander i solsteika.

Første omgang ble jevnspilt, men ingen av lagene klarte å putte ballen i mål. I andre omgang, var hjemmelaget noen hakk vassere, og gikk tidlig opp til 1-0, og 2-0 ikke lenge etterpå.

Eirik Tørset (bildet) sørget for redusering midtveis i omgangen. Et skudd fra ca 25 meter som ble plassert helt klin oppe i krysset. En kjempescoring!
11. juni 2008 Les mer...
Harald Røen

Uavgjort mot National

Juniorene tok i mot Nationalkameratene på Skogsletta torsdag kveld.

Det er Rindal som presser på de første minuttene, men det er gjestene som får score 1-0 etter bare fem minutters spill.

Harald Røen (bildet) ordner balanse i regnskapet bare 3 minutter senere. Det er spilt 23 minutter når Rindal går opp i en fortjent ledelse, 2-1. Det er nok en gang Harald som scorer, etter å ha snappet opp et tilbakespill til National-keeperen. 2-1 står seg også til pause.
23. mai 2008 Les mer...

Knepent tap mot Nardo 2

Juniorlaget spilte sin tredje kamp for sesongen onsdag kveld. Også denne kampen gikk i Trondheim, mot Nardo 2.

Hjemmelaget fikk corner etter 36 minutter. En dårlig klarering av Rindal, og litt rot foran målet gjorde at Nardo kunne gå til pause med 1-0.
1. omgangen var egentlig under pari for Rindal, i alle fall før scoringen.

10. mai 2008 Les mer...

Tap borte mot Byåsen TF 3

Juniorlaget spilte i dag sin andre kamp for sesongen. Denne gang borte mot Byåsen Toppfotball 3 på Dalgård.

Allerede etter fire minutter går gjestene opp i ledelsen, på corner. Bare tre minutter senere får hjemmelaget straffespark, og går opp i 2-0. Straffesparket kommer av at ballen var over dørlinja, og dermed tar en Rindal-spiller ballen i hendene. Men dommeren var av en annen oppfatning og blåser straffe. 2-0 står seg til pause.

27. april 2008 Les mer...

Poengdeling for juniorene

Juniorlaget serieåpnet mot Sjetne fredag kveld. Kampen gikk i Trondheim, selv om Rindal var hjemmelag!

Det var en jevnspilt kamp, med en straffe til hvert av lagene før halvtimen var spilt, men likevel sto det 0-0. En meget god redning av Bjørnar i målet! Det var likevel Sjetne som scoret først, men Harald K. Røen ordnet balanse i regnskapet før pause.