F. v.: Dina K. Bjørnstad, Maren Høgholt, Grete Trønsdal, Marie Gjerstad, Tonje Bjørnås, Maren Rønning, Malin G. Løset, Arnhild Myklegard, Jorun Evjen, Gudrun Stokke, Mali Løset, Annabel Gåsvand, Ida M. Fjeld Estensvoll, Malin Bjørnås, Magnhild Bævre.

Resultater for J13 sesongen 2008

Her finner du resultatene fra j13 sine kamper sesongen 2008.
Les mer...

Hederlig innsats mot Utleira

Torsdag 28. august spilte jenter 13år bortekamp mot Utleira. Utleira, har sammen med Heimdal, vært vårsesongens klart beste lag i vår avdeling. Kampen ble spilt på en utmerket gressbane på Lade i et typisk høstvær, altså grått og surt.
9. september 2008 Les mer...

Storseier og årsbeste mot Orkdal

Onsdag 20. august møttes Orkdal og Rindal FK til kamp på Skogsletta i jenter 13-årsklassen.
Vi forventet at dette skulle bli en jevn og tett kamp ettersom vårkampen ble jevnspilt, men der vi til slutt trakk det lengste strået med en 1-0 seier.

Starten av kampen tydet på at også dette skulle bli en jevn kamp ettersom spillet bølget frem og tilbake. Litt etter litt begynte spillet å "sitte" og det ene fine angrepet etter det andre ble rullet opp. Målene måtte bare komme til slutt. To skåringer av Malin G. Løset og en straffeskåring av Malin Bjørnås gjorde at vi kunne gå til pause med ledelsen 3-1.

27. august 2008 Les mer...

Tapte høstpremieren

Torsdag 14. august startet jenter 13 år høstsesongen med bortekamp mot KIL/Hemne. Denne kvelden skulle rindalsjentene revansjere seg etter et forsmedelig og urettferdig 1-0 tap på hjemmebane i vårsesongen.

Dessverre skulle det ikke gå helt som planlagt. Første omgang ble jevnspilt med mange feilpasninger fra begge lag. At KIL/Hemne kunne gå til pause med ledelsen 1-0 var helt utrolig etter mange store sjanser til Rindal FK helt på tampen av omgangen. Nærmest var Marie Gjerstad med et skudd i overliggeren og ned, så vidt på utsiden av målstreken.
18. august 2008 Les mer...

Storseier mot Othilienborg

Onsdag 18.juni spilte jenter 13 år vårsesongens siste kamp. Motstander denne kvelden på Rinnvollen var Othilienborg.

Etter en første omgang med spill nesten bare mot bortelagets mål og der Othilienborg skåret på sin eneste sjanse, var resultatet 5-1 til Rindal FK. Målskårere for Rindal i første omgang var Marie Gjerstad, Malin Bjørnås, Tonje Bjørnås og Malin G. Løset (2).
26. juni 2008 Les mer...

Hederlig tap mot Sjetne

Lørdag 14.juni spilte jenter 13 år bortekamp mot Sjetne på Trondheim Energibane. Dette var vårsesongens siste bortekamp. Før kampen hadde vi litt vanskeligheter med å mønstre nok spillere på grunn av sykdom, sydentur og andre ting, men heldigvis var noen 11åringer så sporty å stille opp på kort varsel. Kjempebra!
25. juni 2008 Les mer...

Storseier over Byåsen!

Onsdag 4.juni var det hjemmekamp på Rinnvollen mot Byåsen 2. En varm kveld for fotball, med innlagte drikkepauser midt i begge omgangene for å kjøle ned spillerene.

Første omgang forløp med et klart overtak til Rindal FK. Mye fint angrepsspill og sikkert forsvarsspill gjorde at vi kunne gå til pause med ledelsen 4-0 etter to skåringer hver av Tonje Bjørnås og Malin Gåsvand Løset.
12. juni 2008 Les mer...

Nesten mot serielederen

Søndag 1.juni spilte jenter 13 på bortebane mot Heimdal, som er en av de største favorittene til å vinne serien. De har ikke sluppet inn mål så langt i årets serie og samtidig skåret 29 mål før vår kamp mot dem.

I første omgang hadde Heimdal et overtak i banespillet, men med en del fine målsjanser også for Rindal. Lagene gikk til pause med 0-0 i målprotokollen.

11. juni 2008 Les mer...

7 - 0 over Orkanger

Onsdag 21.mai spilte jenter 13 år kamp mot Orkanger på Rinnvollen.

Første omgang ble nesten et eneste langt angrep mot Orkangers mål, men små marginer i mot gjorde at det sto "bare" 3-0 i målprotokollen til pause. Målskårere var Tonje Bjørnås med to og Malin G. Løset med et.
24. mai 2008 Les mer...

Nesten mot Utleira

Onsdag 14.mai møttes Rindal FK og Utleira til fotballkamp på Rinnvollen i et meget surt og kaldt vårvær.

Utleira har gjort det svært godt til nå i vårsesongen og vunnet alle sine kamper med klare siffer(21-0 totalt). Så vi visste at vi kom til å få tøff motstand denne kvelden.

I første omgang styrte Utleira kampen med mye godt spill, men uten å få ballen i mål. Rindal hadde noen få farlige kontringer. Tonje Bjørnås var arkitekten bak de fleste av kontringene og det var også Tonje som ble felt da Rindal fikk straffespark. Tvillingsøster Malin satte straffesparket sikkert i mål. Dermed kunne hjemmelaget gå til pause med ledelsen 1-0.
18. mai 2008 Les mer...

J13 med bortetap

Søndag 4.mai spilte jenter 13år sin andre bortekamp for sesongen. Denne gangen var det Strindheim 2 som var motstander og banen var Strindheim kunstgressbane.

Det ble tidlig klart at dette var en jevnbyrdig motstander med et jevnt og godt lag. I banespill ble dette en jevn kamp med få målsjanser. Strindheim 2 hadde gode langskyttere med krutt i støvlene og dette ble avgjørende for sluttresultatet.

Ved pause sto det 2-1 til hjemmelaget. Rindal FK´s mål ble skåret av Marie Gjerstad på et veldig fint gjennomløp og ditto skåring.
9. mai 2008 Les mer...

Knepent tap for J13

Onsdag 30.april spilte jenter 13 årets første hjemmekamp. Den ble spilt på Rinnvollen mot KIL/Hemne.

Etter en jevnspilt første omgang sto det rettferdig nok 0-0 i målprotokollen. Desverre for oss måtte Mali Løset gå ut med en strekkskade like før pause. Dette førte til store omrokkeringer på laget. Til tross for dette ble også andre omgang jevnspilt , men med få målsjanser.

KIL/Hemne klarte å skåre en gang uten at vi maktet å utligne. Dermed ble det KIL/Hemneseier 0-1.

Disse var med:
Maren Rønning, Maren Høgholt, Malin G. Løset, Malin Bjørnås, Mali Løset, Marie Gjerstad, Mathea Møller, Magnhild Bævre, Tonje Bjørnås, Dina K. Bjørnstad, Grete Trønsdal, Ida Merethe Estensvoll, Gudrun Stokke, Kari Stokke, Kristin Nordlund og Arnhild Myklegard.
2. mai 2008
Tonje Bjørnås i aksjon

J13 vant åpningskampen

Jenter 13 serieåpnet borte mot Orkdal på Fannrem grus denne uka.

Det ble seier 1-0 til Rindalsjentene. Målscorer for Rindal Fotball var Tonje Bjørnås.