Nesten mot Utleira

Onsdag 14.mai møttes Rindal FK og Utleira til fotballkamp på Rinnvollen i et meget surt og kaldt vårvær.

Utleira har gjort det svært godt til nå i vårsesongen og vunnet alle sine kamper med klare siffer(21-0 totalt). Så vi visste at vi kom til å få tøff motstand denne kvelden.

I første omgang styrte Utleira kampen med mye godt spill, men uten å få ballen i mål. Rindal hadde noen få farlige kontringer. Tonje Bjørnås var arkitekten bak de fleste av kontringene og det var også Tonje som ble felt da Rindal fikk straffespark. Tvillingsøster Malin satte straffesparket sikkert i mål. Dermed kunne hjemmelaget gå til pause med ledelsen 1-0.
I andre omgang fortsatte bortelaget å dominere kampen og de måtte bare få "hull på byllen" til slutt. Helt på tampen av kampen, på stillingen 2-1 til bortelaget, hadde Malin G. Løset en veldig fin gjennomløping som godt kunne ha resultert i utligning. Sluttresultatet ble 2-1, noe som er et hederlig resultat mot en meget god motstander.

Dette kan vi først og fremst takke godt forsvarsspill og en meget godt opplagt Maren Rønning i mål for, samt at målstengene viste en god plasseringsevne denne kvelden.

Disse var med: Maren Rønning, Malin G. Løset, Tonje Bjørnås, Mali Løset, Ida M. Estensvoll, Kristin Nordlund, Arnhild Myklegard, Grete Trønsdal, Marie Gjerstad, Magnhild Bævre, Gudrun Stokke, Annabel Gåsvand, Malin Bjørnås og Dina Bjørnstad.