Bak fra venstre: Amund Fagerholt, Lars Ole Røen Halle, Jarl Oskar Mykkelgård, Ottar Bence, Kristian Glåmen, Tølløv Heggem, Jørgen Halgunset, Mats Haltli, Jonas Nergård Tørset, Jo Svinsås, Gjermund Tiset, Lars Jonli, Aksel Norli, Jonas Ranheim Rognskog. Foran fra venstre: Jacob Eide og Lars Olav Kirkholt.

Her finner du resultatene fra begge G11-lagene sesongen 2008.
Les mer...

Uavgjort mellom G11-lagene

De to G11-laga til Rindal Fotball avsluttet sesongen med internoppgjør på Rinnvollen 12 oktober. Det var et hustrig vær, med iskaldt regn og vind, men det la ingen demper på innsatsen.

Nok en gang fikk vi bevis på at G11 har to veldig jevne lag, for etter to spennende omganger, endte kampen 3-3.
12. oktober 2008 Les mer...

To strake seire i høstsesongen!

Rindal Fotball G11 lag 2 har spilt to kamper i høstsesongen. Den første mot Sokna i Sokndal 25.08. Der var stillinga 1-1 til pause. I andre omgang slo RF til, og vant 4-9. Uvant å spille på kunstgress og ballen blåste hit og dit, men det gikk som sagt bra!

Neste kamp spilte vi på Trollbanen tirsdag 02.09. Det var mot Sokna 2. Da leda vi 7-1 ved pause og vant 12-3. En skikkelig lagseier! Sokndalingene skrytte av at banen var utmerket klippet. Vi takka og pekte på den nye klipperen som sto så fint ved sidelinja.

På RF G11 2 spiller Lars Jonli, Amund Fagerholt, Jonas Nergård Tørset, Tølløv Heggem, Lars Olav Kirkholt, Ottar Bence, Aksel Norli og Hans Ole Røen Halle.
9. september 2008

Kjempeåpning på høstsesongen

G11/1 Rindal åpna høstsesongen med en kjempekamp mot Sokna på Skogsletta , tirsdag 19.08.
Guttene fra Rindal vant hele 14 - 2.

På laget var:
Jakob Eide, Jonas Rognskog, Jørgen Halgunset, Mats Haltli, Kristian Glåmen, Gjermund Tiset, Jo Svinsås og Jarl Oskar Mykkelgård.

23. august 2008

Seier på Skogsletta

Rindal 2 møtte Oppdal på Skogsletta tirsdag kveld.

1. omgang var egentlig ganske jevnspilt, med et lite spillemessig overtak til hjemmelaget. Rindal hadde blant annet flere skudd i tverrliggeren, men ballen ville ikke i mål for noen av lagene. det så ut til at det skulle bli 0-0 til pause, men to minutter før pause går Rindal opp i ledelsen. Bare minuttet etterpå scorer de 2-0, som da står seg til pause.
27. mai 2008 Les mer...

Knepent tap på Oppdal

Tirsdag 20. mai spilte G11 Rindal 1 mot Oppdal.

Etter to tap, var det en gjeng med stor seiersvilje som dro til Oppdal. Vi tok ledelsen tidlig i 1.omgang, og laget spilte kjempebra. Like før pause ble keeper Jakob skada, og måtte stå over resten av kampen. Med sju spillere igjen ble det en forrykende 2.omgang.

Alle tok ansvar og hadde planer om å vinne denne kampen. Da det gjensto noen minutter var stillinga 5-5. Men uheldigvis fikk Oppdal to scoringer helt på tampen, og sluttresultatet ble 7-5.

Jakob Eide, Jo Svinsås, Kristian Glåmen, Gjermund Tiset, Jarl Oskar Mykkelgård, Mats Haltli, Jo R. Rognskog og Jørgen Halgunset.
23. mai 2008

Tapte mot Løkken/Dalguten

13. mai møtte G11 Rindal 1 Løkken/Dalguten på Rinnvollen. Dette endte med tap, 2-12.
Laget har dermed 2 seire og 2 tap så langt i sesongen.
18. mai 2008 Les mer...

Tapte på Svorkmo

Rindal Fotball 1 spilte tirsdag bortekamp mot Svorkmo/NOI.
Rindal ledet 1-0 til pause, men hjemmelaget kom sterkt i andre omgang og vant til slutt 8-2.

Med på laget var:
Mats Haltli, Jakob Eide, Jørgen Halgunset, Kristian Glåmen, Jarl Oskar Mykkelgård, Jonas R. Rognskog, Jo Svinsås og Gjermund Tiset
10. mai 2008

Dobbeltseier over Sokna

Gutter 11 år har i år to lag, og begge spilte hjemmekamp på Rinnvollen tirsdag.

Rindal 1 spilte kamp mot Sokna 2. Resultatet ble 5 - 2 til guttene fra Rindal.

Med på Rindal 1 var:
Jarl Oskar Mykkelgård, Mats Haltli, Jørgen Halgunset, Ottar Bence, Jonas R. Rognskog, Jo Svinsås, Jakob Eide og Kristian Glåmen.

Rindal 2 spilte mot Sokna 1. Laglederne kom litt ut av tellinga utover kampen, men tror de vant 16-1.