Seier på Skogsletta

Rindal 2 møtte Oppdal på Skogsletta tirsdag kveld.

1. omgang var egentlig ganske jevnspilt, med et lite spillemessig overtak til hjemmelaget. Rindal hadde blant annet flere skudd i tverrliggeren, men ballen ville ikke i mål for noen av lagene. det så ut til at det skulle bli 0-0 til pause, men to minutter før pause går Rindal opp i ledelsen. Bare minuttet etterpå scorer de 2-0, som da står seg til pause.
Oppdal gir seg derimot ikke, og etter bare ett minutt av andre omgang scorer gjestene. Noen minutter senere er gjestene frampå nok en gang, og utligner til 2-2. Kampen står å vipper litt, men det er Rindal som får satt ballen i nettet til 3-2.

Etter dette er det hjemmelaget som er best og kjører kampen. Når dommeren blåser av kampen, står det hele 8-3 til hjemmelaget.

På G11 Rindal 2 spiller Ottar Bence Moen, Amund Fagerholt, Jonatan Skarsvåg, Aksel Norli, Lars Olav Kirkholt, Lars Jonli, Hans Ole Røen Halle, Jonas Nergård Tørset og Tølløv Heggem.