Tapte høstpremieren

Torsdag 14. august startet jenter 13 år høstsesongen med bortekamp mot KIL/Hemne. Denne kvelden skulle rindalsjentene revansjere seg etter et forsmedelig og urettferdig 1-0 tap på hjemmebane i vårsesongen.

Dessverre skulle det ikke gå helt som planlagt. Første omgang ble jevnspilt med mange feilpasninger fra begge lag. At KIL/Hemne kunne gå til pause med ledelsen 1-0 var helt utrolig etter mange store sjanser til Rindal FK helt på tampen av omgangen. Nærmest var Marie Gjerstad med et skudd i overliggeren og ned, så vidt på utsiden av målstreken.
Andre omgang ble preget av 2 tidlige skåringer til KIL/Hemne og at vi hadde for få spillere til denne kampen. Med bare 1 innbytter tok kreftene slutt litt for tidlig, men en god kamp av Maren Rønning i mål gjorde at sluttresultatet "bare" ble 3-0 til hjemmelaget.