Storseier og årsbeste mot Orkdal

Onsdag 20. august møttes Orkdal og Rindal FK til kamp på Skogsletta i jenter 13-årsklassen.
Vi forventet at dette skulle bli en jevn og tett kamp ettersom vårkampen ble jevnspilt, men der vi til slutt trakk det lengste strået med en 1-0 seier.

Starten av kampen tydet på at også dette skulle bli en jevn kamp ettersom spillet bølget frem og tilbake. Litt etter litt begynte spillet å "sitte" og det ene fine angrepet etter det andre ble rullet opp. Målene måtte bare komme til slutt. To skåringer av Malin G. Løset og en straffeskåring av Malin Bjørnås gjorde at vi kunne gå til pause med ledelsen 3-1.

Andre omgang fortsatte der første omgang sluttet, med fine kombinasjoner, godt spill og mange målsjanser til Rindal. En ny skåring av Malin Bjørnås og tre av Tonje Bjørnås (hat-trick) gjorde at seieren ble 7-1 til slutt.

Dette er helt klart sesongens beste kamp så langt. Viser vi en sånn spilleglede i resten av kampene blir det en målrik og artig høst. Nevnes bør også at vi i denne kampen hadde en debutant i Linn Røen Skjermo. En lovende debut og en spennende tilvekst til laget. Hun har tidligere spilt for Klæbu il og har bare hatt et par treninger sammen med resten laget.

Disse var med: Maren Rønning, Kristin Nordlund, Ida M. Estensvoll, Gudrun Stokke, Hanna Folden, Grete Trønsdal, Mali Løset, Magnhild Moen Bævre, Linn Røen Skjermo, Malin Bjørnås, Tonje Bjørnås, Malin G. Løset, Marie Gjerstad og Dina Bjørnstad.