J13 med bortetap

Søndag 4.mai spilte jenter 13år sin andre bortekamp for sesongen. Denne gangen var det Strindheim 2 som var motstander og banen var Strindheim kunstgressbane.

Det ble tidlig klart at dette var en jevnbyrdig motstander med et jevnt og godt lag. I banespill ble dette en jevn kamp med få målsjanser. Strindheim 2 hadde gode langskyttere med krutt i støvlene og dette ble avgjørende for sluttresultatet.

Ved pause sto det 2-1 til hjemmelaget. Rindal FK´s mål ble skåret av Marie Gjerstad på et veldig fint gjennomløp og ditto skåring.
Andre omgang var som første jevnspilt og med få målsjanser. Strindheim skåret 2 og vi ingen. Dermed sto det 4-1 til slutt. En bra gjennomført kamp som viste oss at vi må hjem å trene på langskudd!