Storseier mot Othilienborg

Onsdag 18.juni spilte jenter 13 år vårsesongens siste kamp. Motstander denne kvelden på Rinnvollen var Othilienborg.

Etter en første omgang med spill nesten bare mot bortelagets mål og der Othilienborg skåret på sin eneste sjanse, var resultatet 5-1 til Rindal FK. Målskårere for Rindal i første omgang var Marie Gjerstad, Malin Bjørnås, Tonje Bjørnås og Malin G. Løset (2).
Andre omgang ble noe jevnere både spillemessig og ikke minst resultatmessig med 2 skåringer for Rindal FK og 1 for Othilienborg. Malin B. skåret sitt andre mål for dagen og Magnhild Moen Bævre skåret på et meget fint langskudd.
Dermed ble det en fortjent 7-2 seier.

En bra kamp av jentene der skåringene i andre omgang ikke sto i stil med alle sjansene som ble skapt. En velfortjent pause fra fotballkamper til alle sammen etter en god vårsesong!