Hederlig tap mot Sjetne

Lørdag 14.juni spilte jenter 13 år bortekamp mot Sjetne på Trondheim Energibane. Dette var vårsesongens siste bortekamp. Før kampen hadde vi litt vanskeligheter med å mønstre nok spillere på grunn av sykdom, sydentur og andre ting, men heldigvis var noen 11åringer så sporty å stille opp på kort varsel. Kjempebra!
Første omgang ble en jevnspilt affære med få målsjanser. Hjemmelaget kunne gå til pause med 2-1 i målprotokollen. Målskårer for Rindal FK var Malin G. Løset.

I andre omgang la det unge laget til Rindal FK ned en heroisk innsats for å få med seg poeng hjem. Hjemmelaget ble likevel for gode og skåret 2 mål i løpet av omgangen, slik at sluttresultatet ble 4-1 til Sjetne.

Disse var med: Maren Rønning, Maren Høgholt, Ida M. Estensvoll, Mali Løset ,Malin G. Løset, Magnhild Moen Bævre, Arnhid Myklegard, Marie Gjerstad, Gudrun Stokke, Anna Fivelstad, Mathea Møller og Annabel Gåsvand.