Storseier over Byåsen!

Onsdag 4.juni var det hjemmekamp på Rinnvollen mot Byåsen 2. En varm kveld for fotball, med innlagte drikkepauser midt i begge omgangene for å kjøle ned spillerene.

Første omgang forløp med et klart overtak til Rindal FK. Mye fint angrepsspill og sikkert forsvarsspill gjorde at vi kunne gå til pause med ledelsen 4-0 etter to skåringer hver av Tonje Bjørnås og Malin Gåsvand Løset.
Andre omgang startet som første med et stort trøkk mot Byåsen-målet. I denne perioden skåret Tonje sitt tredje mål for dagen , mens tvillingsøster Malin skåret sitt første. Etter dette virket det som om jentene mente at jobben var gjort eller kanskje det var varmen i kombinasjon med få innbyttere som gjorde at Byåsen fikk skåre 2 ganger helt på tampen av kampen. Sluttresultatet ble 6-2 til våre jenter.

En meget god kamp med en noe slapp avslutning på en varm kveld.

Disse var med: Magnhild Moen Bævre, Malin Bjørnås, Arnhild Myklegard, Ida M. Estensvoll, Maren Høgholt, Marie Gjerstad, Gudrun Stokke, Tonje Bjørnås, Malin G. Løset, Maren Rønning, Mali Løset og Annabel Gåsvand.