Hederlig innsats mot Utleira

Torsdag 28. august spilte jenter 13år bortekamp mot Utleira. Utleira, har sammen med Heimdal, vært vårsesongens klart beste lag i vår avdeling. Kampen ble spilt på en utmerket gressbane på Lade i et typisk høstvær, altså grått og surt.
Kampen begynte bra for vår del. Vi hadde ballen mest og produserte flere sjanser. I denne gode perioden skårer, urettferdig nok, Utleira på sin første sjanse i kampen. Etter skåringen jevner spillet seg ut og begge lag kommer til gode skåringssjanser. Før omgangen ebber ut klarer imidlertid Tonje Bjørnås å utligne for Rindal på et godt plassert skudd. Etter en godt gjennomført første omgang går vi til pause med 1-1 i målprotokollen.

Andre omgang starter på verst tenkelige måte for Rindal med to "billige" skåringer til hjemmelaget. Disse skåringene punkterer kampen og da Utleira like etter skårer sitt fjerde mål for dagen er kampen avgjort.

Våre jenter skal ha stor ære for måten de henter seg inn etter denne kalddusjen. Utover i andre omgang klarer de å jevne ut spillet og skaper flere gode sjanser uten at det blir skåringer av det. Kampen ender 4-1 til Utleira og det er et hederlig resultat mot et meget godt lag.

Disse var med: Maren Rønning, Ida M. Estensvoll, Mali Løset, Kristin Nordlund, Grete Trønsdal, Linn Røen Skjermo, Malin Bjørnås, Magnhild Moen Bævre, Dina Bjørnstad, Tonje Bjørnås, Malin G. Løset, Annabel Gåsvand, Arnhild Myklegard og Maren Høgholt.