Stang ut mot National

Onsdag var det første kamp i høstserien for juniorlaget. National var motstander på Skogsletta. Kampen mot National før ferien ble en triller som endte 4-4.

Helt fra start av viste Rindal FK at de var det klart beste laget, og skapte sjanse på sjanse uten at ballen ville i buret. Helt mot spillets gang er det gjestene som går opp til 1-0 i det halvtimen er spilt. Noe som også står seg til pause.
En noe jevnere andre omgang, men det er fortsatt Rindal som skaper de fleste og største sjansene. Etter 63 minutter får Rindal corner. Odd Inge Løset tar den, og plasserer den direkte i mål, via keeperen, til 1-1.

Til tross for et overtak for Rindal i banespillet er det National som er mest effektive i denne kampen, og setter inn både 1-2 og 1-3. To minutter før slutt er Harald Røen igjennom alene med keeper og reduserer til 2-3, men det er dessverre ikke nok tid til å ta igjen gjestene fra by'n og dermed ender det med seier til National.

Dette var en kamp som Rindal absolutt burde avgjort til sin fordel. Til tross for flere stangskudd, to annulerte mål for offside og flust med store sjanser, blir det bare to mål i dag. Skikkelig stang ut i dag!