Eirik Tørset

Knepent tap mot Flatås 2

Lørdag 31. mai var juniorene i Trondheim, hvor Flatås 2 var motstander i solsteika.

Første omgang ble jevnspilt, men ingen av lagene klarte å putte ballen i mål. I andre omgang, var hjemmelaget noen hakk vassere, og gikk tidlig opp til 1-0, og 2-0 ikke lenge etterpå.

Eirik Tørset (bildet) sørget for redusering midtveis i omgangen. Et skudd fra ca 25 meter som ble plassert helt klin oppe i krysset. En kjempescoring!
Rindal kjempet for utligning, og sendte fram mye folk. Dette ga rom for Flatås, og det var i stedet de som kunne fastsette resultatet til 3-1 mot slutten.

En godt gjennomført kamp, men det ble drygt i solsteika utover kampen. Flatås hadde seks innbyttere, mot Rindals to, og fikk dermed hvilt seg mere under kampen.