Ny seier mot KIL/Hemne

Juniorlaget var lørdag på Kyrksæterøra, hvor KIL/Hemne 2 var motstander.

Rindal åpnet kampen klart best, og allerede etter ett minutt ble det 1-0. Stein Gunnar Rønningsbakk var målscorer. Ti minutter ut i omgangen satte Fredric Talgø inn 2-0. Rindal hadde full kontroll på 1. omgangen.
I andre omgang kom KIL/Hemne mer med i kampen, og hjemmelaget får to tidlige scoringer, og det er igjen spenning i kampen.
Harald Røen vil det derimot annerledes og setter inn rindals 3. mål for dagen. Et skudd fra 25 meter, som utrolig nok triller i mål forbi KIL/Hemne-keeperen. Det blir en nærvepirrende avslutning på kampen, med flere sjanser til begge lag, men Rindal holder unna og vinner fortjent 3-2.