Tap borte mot Byåsen TF 3

Juniorlaget spilte i dag sin andre kamp for sesongen. Denne gang borte mot Byåsen Toppfotball 3 på Dalgård.

Allerede etter fire minutter går gjestene opp i ledelsen, på corner. Bare tre minutter senere får hjemmelaget straffespark, og går opp i 2-0. Straffesparket kommer av at ballen var over dørlinja, og dermed tar en Rindal-spiller ballen i hendene. Men dommeren var av en annen oppfatning og blåser straffe. 2-0 står seg til pause.

Byåsen får tidlig mål i andre omgang, og dermed er kampen avgjort. Hjemmelaget går opp til 6-0, før Rindal får ett trøstemål mot slutten. det er det Brynjar Lo som setter inn direkte fra frispark, til 6-1.

En fullt fortjent seier til et godt Byåsen-lag, som også leder serien med tre seiere og 18 mål på sine tre første kamper.