Stein Gunnar mot KIL/Hemne

Endelig seier!

Torsdag kveld var juniorene på Kyrksæterøra, hvor KIL/Hemne 2 var motstander. Rindal sto med 2 poeng, mens hjemmelaget sto med 3 poeng foran denne kampen.

Rindal viste helt fra start at de var et bedre lag, og kom på flere gode angrep. Stein Gunnar Rønningsbakk satte inn både 1-0 og 2-0 til Rindal før pause.
I andre omgang fikk hjemmelaget slippe mer til og kvarteret ut i omgangen får KIL/Hemne straffespark, som de setter i mål til 1-2. Selv om KIL/Hemne er mer med i kampen i andre omgang, er det likevel Rindal som er det beste laget, og Stein Gunnar (bildet) fastsetter resultatet til 3-1, med sin tredje scoring for dagen, for Rindal midtveis i omgangen.

En grei kamp mot et svakt KIL/Hemne-lag. Vi har full kontroll i første omgang, men nok en gang faller vi noe i andre omgang.