Harald Røen

Uavgjort mot National

Juniorene tok i mot Nationalkameratene på Skogsletta torsdag kveld.

Det er Rindal som presser på de første minuttene, men det er gjestene som får score 1-0 etter bare fem minutters spill.

Harald Røen (bildet) ordner balanse i regnskapet bare 3 minutter senere. Det er spilt 23 minutter når Rindal går opp i en fortjent ledelse, 2-1. Det er nok en gang Harald som scorer, etter å ha snappet opp et tilbakespill til National-keeperen. 2-1 står seg også til pause.
Det er gått tre minutter av andre omgang når National får en stor sjanse. Midtstopper Tor Bendik handser på streken, og får dermed marsjordre fra dommeren. National får straffe, og setter den sikkert i mål til 2-2.

20 minutter senere er det Olav som fyrer av et skudd, som går i stanga. returen går rett i en motspiller og i mål, til 3-2 for hjemmelaget. Med ti mann hele omgangen, er det National som til tider presser hardt på for utligningen. Og den får de etter 77 spilte minutter. Angriperen dribler seg forbi tre Rindal-spillere og setter ballen enkelt i buret.

Ti minutter før slutt får Harald sitt andre gule kort i kampen, og dermed er Rindal redusert til 9 mann de siste minuttene. Det er spilt ca 90 minutter når National spiller igjennom spissen, som kommer alene med keeper og dermed går gjestene i ledelsen. Dette var et klart offsidemål.

Rindal kjemper hardt mot slutten, og de får lønn for strevet. Magnar knaller inn utligningen til 4-4 tre minutter på overtid!

Knallhard jobbing gjorde at det ble poeng i dag, selv med bare ni mann på slutten. Og det var helt fortjent, for Rindal var fullt på høyde, om ikke bedre, enn gjestene fra by'n.