Knepent tap mot Nardo 2

Juniorlaget spilte sin tredje kamp for sesongen onsdag kveld. Også denne kampen gikk i Trondheim, mot Nardo 2.

Hjemmelaget fikk corner etter 36 minutter. En dårlig klarering av Rindal, og litt rot foran målet gjorde at Nardo kunne gå til pause med 1-0.
1. omgangen var egentlig under pari for Rindal, i alle fall før scoringen.

I andre omgang derimot viser juniorene hva som bor i laget, og spiller årsbeste!
Etter 55 minutter vinner Olav Magne ballen på midten. Han tar med seg ballen til dørlinja, og legger inn til Harald Røen, som setter ballen sikkert i mål til 1-1.

Dessverre er det likevel hjemmelaget som kan ta med seg alle poengene denne gangen. For ti minutter før slutt setter Nardo-laget inn 2-1 på frispark.

Vi vil trekke fram både Tor Bendik og Bjørnar N. som begge spiller en meget god kamp i dag! Ellers var dette som sagt årsbeste av hele laget, og om dette fortsetter blir det mange poeng framover.
Juniorene har nå møtt de beste lagene i avdelingen.
Neste kamp for juniorene er hjemme mot Nationalkameratene onsdag 21. mai.