Nok et tap i by'n

Søndag var juniorene i Trondheim, hvor Sverresborg var motstander på en sliten kunstgressbane.

Det var hjemmelaget som kom best i gang, og som etter en jevn åpning på kampen, tok kommandoen utover i første omgang. Hjemmelaget setter inn to mål i første omgang, og kan gå til pause med 2-0.
Etter pause øker de til 3-0, før Eirik Tørset reduserer for Rindal. En fin scoring fra over 20 meter. Hjemmelaget er likevel klart best i denne kampen og får lov til å score to mål til, og vinner dermed til slutt 5-1.

At Rindal hadde bare 11 mann tilgjengelig i denne kampen, gjorde sitt til at Sverresborg fikk det forholdsvis enkelt mot et slitent Rindal-lag på slutten.

Vi satser på seier i neste kamp, når Trygg/Lade 2 gjester Skogsletta 3. juli.