Rindal - Astor

Hjemmeseier mot Astor

Astor var motstander for juniorene på Rinnvollen tirsdag kveld. Gjestene var noe forsinket og kampen måtte utsettes et kvarter, noe som gjorde at det ble ganske mørkt på slutten.

Rindal FK tok initiativet helt fra start og det var ikke spilt mer enn 10 minutter når Stein Gunnar Rønningsbakk header inn 1-0 for Rindal. Olav Langli sørget for både 2-0 og 3-0 for hjemmelaget før pause.
Også etter pause er det hjemmelaget som varter opp med mye godt spill og flere store sjanser, men ballen vil dessverre ikke i mål flere ganger. Dermed ender kampen fullt fortjent med 3-0 til hjemmelaget.

En god kamp av Rindal. Full kontroll hele kampen, hvor vi skaper veldig mange store sjanser. To mål avblåst for offside blant annet.

Juniorlaget har litt lite folk å ta av nå i høstsesongen på grunn av skolegang i fjerne strøk. Vi brukte derfor hele fem guttespillere i denne kampen. I tillegg til Olav Langli, som har vært med hele sesongen, debuterte Bendik Talgø, Aksel Eide, Einar Bolme og Lars T. Lund på juniorlaget. Og det beviste de med glans at de behersker!