Sammenlagt liste for Norgescup langrenn menn junior 2010-2011

Norgescupen (Spar-cup) i langrenn er ferdig for i år. Sammenlagt liste for menn junior ligger under

19-20 år nr 7 Hallvard Løfald
17-18 år nr 21 Gjermund Løfald (nr 5 i prologen)
Fjälltopploppet 20km 9. april:
19-20 år nr 2 Hallvard Løfald

Flykningerennet 3. april

Morten Svinsås ble nr 26 i kl H21 i det 44 km lange Flyktningerennet.
6. april 2011 Les mer...
Vebjørn øverst på pallen

Sterke resultater i sesongens siste ST-cuprenn

I dag gikk det 6. og siste rennet i St-cupen. Finalen var på Røros, og det var klassisk sprint som sto på programmet. Dette ble en mer oppløftende dag enn gårsdagen for våre løpere. Vi hadde med 9 løpere, og av dem gikk 5 til A-finale! Sterk prestasjon av en liten klubb som Rindals-Troll. Beste resultat sto Vebjørn Trønsdal Bævre (bildet) for. Han gikk inn til seier i G15 år.
3. april 2011 Les mer...
Vebjørn, Hans Ole, Lars Olav, Aksel, Jonas og Jostein

STcup 5 i Ålen

I dag gikk det 5. rennet i St-cupen. Det gikk i Ålen, og 10 løpere fra Rindals-Troll stilte til start.
2. april 2011 Les mer...
Seniorklassen

Tidenes seniorklasse i årets klubbrenn!

Etter mye snø og dårlig vær, fikk vi sol og en fin vinterkveld på årets klubbrenn. Kanskje var dette med på å påvirke deltagelsen i seniorklassen, som i år var større enn på flere tiår!
31. mars 2011 Les mer...

Sparcup JR finale Tromsø søndag 27 mars

Junior-NM del 2 er over i Tromsø etter gårsdagens sprint og dagens pursuit. I dag fikk bare de 30 beste i hver klasse gå, og Lars fikk en fin 18.-plass på 10 km i M18! Hallvard gikk et voldsomt sterkt løp og ble nr. 5 i M19-20 20 km, 7,6 sek etter vinneren! Gratulerer!
27. mars 2011 Les mer...

Junior-NM sprint Tromsø lørdag 26.3

Lørdag 26. mars ble Hallvard Løfald nr 17 i klasse M19-20 år, mens Lars Bakken Røen ble nr 37 og Gjermund Løfald nr 42 i klasse M18 år.
26. mars 2011

Birkebeinerrennet 2011

Oddvin Meland tok merket for 29. gang! Her er oversikt over rindalingene:
22. mars 2011 Les mer...
Tørsåsløa

Tørsåslødag 2011

Stor oppslutning om Tørsåslødagen, også i år! Programmet var sportsandakt, tredje del av Telenor-cupen, kaffe og bakels. Totalt har årets Telenorcup hatt 70 deltakere, 46 deltok i dagens renn.
Deltakeroversikt søndag 20. mars
Se Trollheimsporten for bilder.

20. mars 2011 Les mer...
Erik i klasse G9

Tour de Knyken sprint

Fantastisk dag med sol og fine forhold i Knyken under årets Tour. Rindals-Troll stilte med hele 10 løpere, best ble Jo Svinsås på 2. plass i G14, etter en sterk fristiletappe. Bilde til høyre, Erik i klasse G9.
19. mars 2011 Les mer...

Poengrenn 17. mars

Torsdag 17. mars var det poengrenn i lysløypa i Bolme med 31 deltakere.
18. mars 2011 Les mer...
Hans Ole, Kristoffer Berset (SIL) og Erlend Jonli sammen med Oddvar Brå

Hølondrennet

5 gutter fra Rindals-Troll deltok på Hølondrennet søndag.
14. mars 2011 Les mer...
Hallvard Løfald sølv på stafett i JrNM

2. plass på stafetten i junior-NM

Hallvard Løfald deltok på Sør-Trøndelags 1. lag på stafetten i junior-NM i dag. Laget kom på en sterk 2. plass, 3 sekunder etter vinnerlaget fra Akershus. Hallvard gikk knallbra og hadde beste etappetid på 2. etappe!
Lars Bakken Røen gikk for STs 4.-lag, som ble nr. 36. Lars gikk også meget bra og hadde 29. beste etappetid på sin 4. etappe!