Flott sesongavslutning for Lars og Morten!

Skisesongen ble avsluttet med NM på Vang i helga. I går gikk sprinten av stabelen med våre deltakere Lars Hol Moholt og Morten Svinsås i klasse gutter 16-17 år. Etter prologen gikk de 16 beste videre. Morten Svinsås var her eneste "trønder" til kvartfinale! Til slutt fikk Morten en 13. plass, mens Lars ble nummer 56.Fullstendig resultatliste finner du her.

I dag gikk duathlon av stabelen for første gang i historien (5 km klassisk - bytte av ski - 5 km fristil). De 30 beste løperne gjennom sesongen fikk delta. Her fikk begge våre strålende plasseringer! Lars ble nr 4 i klasse 16 år, og Morten oppnådde sitt beste resultat noen sinne med en 6. plass i klasse 17. år! Vi gratulerer!

Fullstendig resultatliste 16 år og 17 år

7. april 2002

TE-cupen 2001/02

Resultater sammenlagt
7. april 2002 Les mer...

Sørtrøndersk langrennscup

Trollheimsporten refererer fra sist helgs langrennscup på Røros. Dette var det siste rennet i Sør-Trøndelag skikrets årvisse langrennscup (TrønderEnergi-Cup). Resultatene for Rindals-Troll sine deltakere var som følger:

Lørdag 23.03, sprint klassisk:
Jenter 13 år: 9) Ingebjørg Sande
Gutter 16 år: 5) Lars Hol Moholdt
Gutter 17 år: 2) Morten Svinsås

Søndag 24.03, fristil:
Jenter 13 år 3 km: 5) Ingebjørg Sande - 47 sekunder bak vinneren, Mathilde T. Myhr fra Funäsdalen, men bare 10 sekunder bak beste trønder
Gutter 16 år 10 km: 2) Lars Hol Moholdt - 49 sek bak vinneren, Petter Eliassen, Byaasen Skiklub
Gutter 17 år 10 km: 2) Morten Svinsås - 25 sek bak vinneren, Jan Gisle Granmo, Sokna
Pål Sande (15) var forkjøla og stilte bare som sekundant.

Sammenlagt i årets TrønderEnergi-Cup (her har vi foreløpig bare resultater for de beste, slik det sto i dagens Adressa):
Gutter 15 år: 4) Pål Sande
Gutter 16 år: 1) Lars Hol Moholdt
Gutter 17 år: 2) Morten Svinsås (delt annenplass med Hans Petter Lykkja, Dalguten)

26. mars 2002 Les mer...

Ingebjørg best av våre

Trollheimsporten refererer fra søndagens kretsmesterskapet i langrennssprint på Storås. Det var et skikkelig res, med flere innledende runder og til slutt fire i finalen. I jenter klasse 13 år tok Ingebjørg Sande, Rindals-Trollen flott bronsemedalje. Ellers kom også klubbkameraten Morten Svinsås (17) til finalen i sin klasse og ble nummer fire. Lars Hol Moholdt (16) ble gitt en delt fjerdeplass - etter å ha blitt rent ned bakfra i et av heatene forut - og Pål Sande (15) tok en sjuendeplass.

19. mars 2002 Les mer...
Kirsti

Rindalsmesterskap 2002

Lørdag 16. mars ble årets Rindalsmesterskap på ski gjennomført. 78 deltakere fullførte i strålende sol. Til høyre er to "deltakere" i klassen gutter under 6 måneder, Jo Helgetun i bæresele hos mamma Kirsti og Sigurd Fagerholt i bag.
16. mars 2002 Resultater
Pål Sande

Hovedlandsrennet

Trollheimsporten refererer fra hovedlandsrennet for 14- og 15-åringer som gikk denne helga i Konnerud ved Drammen. I langrennsøvelsene var Pål Sande fra Rindals-Troll med. I fristil lørdag ble Pål nr 23 med tiden 12.51 på 5 km i klassen gutter 15 år. Vinner: Petter Northug, Inderøy IL 11.37, og 202 deltakere. Søndag fulgte Pål opp med meget sterkt resultat blant landet beste femtenåringer med plassering som nr 17, ikke mer enn 50 sekunder bak Erlend Losnegård, Fagernes IL, som hadde tiden 21.16. 197 fullførte løpet)
10. mars 2002 Resultater

Lars slo til i Kollen-NM

I dag fortsatte Norgesmesterskapet i langrenn for junior i Holmenkollen med 10 km klassisk for de to deltakerne fra Rindals-Troll, Lars Hol Moholdt og Morten Svinsås. Lars slo til med en 6. plass i gutter 16 år, bare 48 sekunder bak vinneren, mens Morten endte på 21. plass i gutter 17 år, 1.28 etter vinneren.

2. mars 2002 Resultater

Kjempeløp av Morten i Kollen-NM

Norgesmesterskapet i langrenn for junior ble innledet i Holmenkollen i dag med 15 km fristil for de to deltakerne fra Rindals-Troll, Lars Hol Moholdt og Morten Svinsås. Særlig for Morten ble det litt av en åpning: sjuendeplass i gutter 17 år med tida 47,47, bare ett minutt og 13 sekunder fra gullmedaljevinneren, Morten Eilifsen fra Strømmen og Lillestrøm! For Lars i sekstenårsklassen gikk det litt tråere, han ble nr. 23 med tida 49.44. Her var vinneren Ronny Hafsås fra Ståheim IL i en utrolig særklasse - over et og et halvt minutt foran sølvmedaljøren, med 45.07.
28. februar 2002 Resultater

Fokusstafetten i Knyken 13. februar 2002

Det var ny deltakerrekord i Fokusstafetten som Orkdal idrettslag arrangerte i Knyken onsdag 13. februar. Til sammen 93 lag deltok i klassene fra 7-15 år, og rindalingene bidro sterkt med fem lag fra både fra Rindøl og Rindals-Troll. Flest var det i gutter 7-9 år. Der var det til sammen fire rindalslag, to fra hver klubb. Fra Rindals-Troll deltok: Olav N. Tørset, Isak Haltli, Jo Trønsdal Bævre, Aksel Eide, Håkon S. Mikkelsen og Lars B. Røen. I jenter 7-9 år stilt Rindals-Troll med disse: Katrine L. Eriksen, Jorid Skjølsvold og Reidun K. Grytbakk. I klasse gutter 10-12 år stilte 23 lag til start. Rindals-Trolls gutter Gøran Bolme, Jo Sverre Sande og Sondre L. Bjørnstad tok en niende plass, mens Rindals-Trolls jenter Marit R. Bjørnås, Hildegunn L. Eriksen og Susann K. Løfaldli tok sjuende plassen av i alt ni lag. Foruten disse stilte både Pål og Ingebjørg Sande opp sammen med henholdsvis løpere fra Skaun og Meldal, og begge bidrog sterkt til seire til sine lag.

15. februar 2002 Les mer...

Ypperlige resultater i Norges-Cup i Molde!

På sugende klisterføre ble Morten Svinsås nr 7 i gutter 17 år og Lars Hol Moholdt nr 10 i gutter 16 år i Norges-Cup 15 km klassisk 9. februar! For Morten er dette første gang blant de ti beste!
Dagen etter, 10. februar, oppnådde Lars sin beste plassering noen sinne med 2. plass i Norges-Cup 10 km fristil! Morten ble her nr 11 i sin klasse.
10. februar 2002 Les mer...

Strålende innsats i KM i langløype klassisk stil!

Rindals-Troll stilte med tre løpere og kunne reise hjem med 1., 2., og 3.-plass! Kretsmesterskapet var en del av Trønderenergicupen og ble arrangert av Sokna IL på Hauka Skistadion i Soknedal 02.02.2002. Med nullføre og vanskelige smøreforhold ble resultatet for Rindals-Troll som følger:

Gutter 16 år, 15 km 1. Lars Hol Moholdt

Gutter 17 år, 15 km 2. Morten Svinsås, 1.39 etter vinneren

Gutter 15 år, 7,5 km 3. Pål Sande, 1.20 etter vinneren Arnt Einar Engen fra Sokna. Pål var 20 sekunder fra andreplassen.