KM-sølv i stafett

Trollheimsporten melder: Torsdag kveld gikk kretsmesterskapet i stafett for Sør-Trøndelag (for klassene 12-15 år til senior). Fra Rindal stilte ett lag, nemlig de sterke juniorene fra Rindals-Troll, som klarte en annenplass bare 7 sekunder etter Byåsen IL, men over minuttet foran Byaasen Skiklub. På laget gikk Morten Svinsås (klassisk), Pål Sande og Lars Hol Moholdt (begge fristil).

10. april 2003 Les mer...

Mot sesongslutt

Sesongen er på hell, her er resultater fra siste renn i TE-cupen og sammenlagtresultater.
4. april 2003 Les mer...

Gunvor ble nr. 11

Søndag ble NM på ski på Meråker avsluttet med femmila for karene og tremila for damene. Gunvor Landsem, Rindals-Troll gikk seg fram til en ellevteplass med tida 1.42.20,6, mens norgesmesteren Unni Ødegård fra Molde hadde 1.35.37,3. Verken Skari eller Bjørgen stilte til start, og det var temmelig mange som brøt løpet, deriblant Jannicke Østbye og Laila Selbæk. Antakelig var det bra tungt føre.
Resultatliste
30. mars 2003 Resultatliste

Junior-NM sprint

Lørdag ble junior-NM i sprint arrangert i Meråker. Lars Hol Moholdt ble nr. 6 og Pål Sande nr 45 i gutter 16 / 17 år. Morten Svinsås ble nr 35 i gutter 18/19 år.
30. mars 2003 Resultater
Pål Sande

Norgescupfinale

De 30 beste juniorene sammenlagt i Norgescupen i hver klasse fikk starte i finalen og fra Rindals-Troll var to løpere kvalifisert; Pål Sande i Gutter 16 år og Lars Moholdt i gutter 17 år.
28. mars 2003 Les mer...
Lars Hol Moholdt

TE-cup 4 og KM i helga

Sesongens fjerde TE-CUP renn ble arrangert på Berkåk lørdag. Bilde til høyre Lars Hol Moholdt (Foto: Magne Bjørnstad).
24. mars 2003 Les mer...
Rindalsmesterskap først

Rindalsmesterskapet på ski

Rindals-mesterskapet på ski samlet i overkant av 80 deltakere på søndag. Rindøl sto som arrangør, og de måtte flytte rennet fra Skogsletta til Simonseten på grunn av snøforholda.
Sondre, Jo Sverre og Susann Karen

Skirenn 14 - 16. mars.

I helga har flere av våre løpere gått renn. Ingebjørg deltok på Hovedlandsrennet i Holmenkollen i helga. På sprinten fredag ble hun slått ut i 2. kvalifiseringsheat etter å ha falt to ganger, bl. a. som følge av at hun ble hektet av en annen løper. På lørdagens klassiske løp ble hun nr. 43 av ca. 120 deltagere, noe hun var godt fornøyd med. Sitt beste løp i helga gikk hun på stafetten på søndag, hvor hun gikk på andrelaget til Sør-Trøndelag og ble nr. 11.
Susann Karen, Sondre og Jo Sverre (bilder over) gikk sonerenn på Hovin på lørdag. Susann ble nr. 2, ca. 30 sek. etter seier i jenter 13 år, Sondre kom inn på delt 4. plass i gutter 12 år, ca. 50 sek. etter førstemann, mens Jo Sverre kom inn til en 4. plass i gutter 11 år, drøye 10 sekunder etter 1. plassen. Løpet gikk i fristil.

Morten og Pål deltok i Rindølrennet og ble nr. 2 og 3 i yngste herreklasse. Morten var ca. 20 sek. etter Hans Petter Lykkja fra Dalguten, mens Pål var ca. 2 min. etter.

17. mars 2003 Les mer...

Ungdomsstafett Holmenkollen

Laget til Ingebjørg Sande, Sør-Trøndelag 1, ble nr. 16. Ingebjørg ble nr. 18 på 1. etappen.

10. mars 2003

Junior-NM søndag: stafett

Trollheimsporten melder: I dag ble NM junior på ski, nordiske grener, avsluttet i Mo i Rana med stafettene. Der må det ha vært mye kniving ute i løypa, for i gutteklassen (16-19 år) stilte det hele 81 lag på startstreken. Rindals-Trolls tre løpere stilte slik: - Lars Hol Moholdt på Sør-Trøndelag lag 1. De ble nr. 5 på tida 49.08, som var 30 sekunder bak vinneren, Oslo lag 1. Akershus ble nr. 2, Nord-Trøndelag nr. 3. - Pål Sande og Morten Svinsås på Sør-Trøndelag lag 3. Plassering: nr. 27 på 51.15.

2. mars 2003 Les mer...

Fjellmannssprinten

Her er resultatliste fra Fjellmannsprinten forrige helg. Isak Haltli, Lars Bakken Røen, Olav Nergård Tørset og Jo Trønsdal Bævre gikk i gutter 9 år, mens Jo Sverre Sande gikk i gutter 11 år.

2. mars 2003 Resultater

Junior-NM lørdag

I dag var det fristil i NM for junior. Også i dag ble Lars Hol Moholdt beste rindaling. Han gikk inn til en fin niendeplass i 17-årsklassen med tida 12.25, 33 sekunder bak vinneren, Ronny Hafsås, Ståheim. Pål Sande i 16-årsklassen presterte et nytt sterkt løp, og ble nr. 17, 46 sekunder bak dagens norgesmester i den klassen, igjen Petter Northug fra Henning. Morten Svinsås ble nr. 67 i klasse 18/19 år. Tid: 18.35 på 7,5 km - 1.53 etter Chris Jespersen, Korlevoll.

1. mars 2003 Les mer...

Norgesmester!!

Lars Hol Moholdt ble i dag norgesmester for junior på ski på distansen 10 km klassisk i klasse 17 år! Han fikk tida 27.13 og var 9 sekunder foran nestemann. En fantastisk prestasjon og vi gratulerer!
I gutter 16 år ble Pål Sande nr 13 på distanden 10 km klassisk, mens Morten Svinsås ble nr 40 i klasse 18/19 år, 15 km klassisk.
Et lite ekstra-poeng: Det er nesten på dagen 40 år siden Johan Landsem ble Norgesmester, også i klasse 17 år. Johan stod for skismøringen i dag, og lyktes godt med ski på et vanskelig føre hvor det ble mildere og mildere etterhvert som tida gikk. Da er det godt å ha en dreven smører som Johan i bakhånd.
27. februar 2003

Norgescup: Lars på pallen!

Trollheimsporten melder: Under søndagens 10 km fristil gikk Lars Hol Moholdt et fantomløp og var bare 5 sekunder fra seieren i syttenårsklassen - det ble tredjeplass med tida 24.25. Og som om ikke det var nok: Rindals-Trolls andre deltaker (Morten Svinsås gikk ikke), Pål Sande (16), var bare 1 sekund fra pallen... Han fikk delt fjerdeplass med Arnt Einar Engan fra Sokna IL. Tid: 25.11, det var 1.20 etter vinneren, den svært sterke nordtrønderen Petter Northug fra Henning. Hele norgeseliten gikk på Stryn, så dette var utrolig sterke resultater. Både Lars og Pål går på skilinja på Heimdal videregående, der en av lærerne er Øyvind Skånes, tidligere verdensmester i stafett.

17. februar 2003 Resultater

Norgescup: Pål best av våre

Trollheimsporten melder: Pål Sande gjorde igjen en god innsats i Norgescup i langrenn. Under lørdagens 10 km klassisk i Stryn tok han en fjortendeplass i gutter 16 år, i konkurranse med 100 andre. Tid: 29.12, som var 1 minutt og 14 sekunder bak vinneren. Lars Hol Moholdt ble nr. 17 i gutter 17 år med tida 28.51 (1,35 bak vinneren, 80 deltakere). I kl. 18/19 år hadde Morten Svinsås tydeligvis ikke helt dagen; tida hans ble 28.46, noe som holdt til 44.plass blant 96 fullførte. Rennet fortsetter søndag med 10 km fristil for Pål og Lars, 15 km for Morten.