Skirenn 14 - 16. mars.

I helga har flere av våre løpere gått renn. Ingebjørg deltok på Hovedlandsrennet i Holmenkollen i helga. På sprinten fredag ble hun slått ut i 2. kvalifiseringsheat etter å ha falt to ganger, bl. a. som følge av at hun ble hektet av en annen løper. På lørdagens klassiske løp ble hun nr. 43 av ca. 120 deltagere, noe hun var godt fornøyd med. Sitt beste løp i helga gikk hun på stafetten på søndag, hvor hun gikk på andrelaget til Sør-Trøndelag og ble nr. 11.
Susann Karen, Sondre og Jo Sverre (bilder over) gikk sonerenn på Hovin på lørdag. Susann ble nr. 2, ca. 30 sek. etter seier i jenter 13 år, Sondre kom inn på delt 4. plass i gutter 12 år, ca. 50 sek. etter førstemann, mens Jo Sverre kom inn til en 4. plass i gutter 11 år, drøye 10 sekunder etter 1. plassen. Løpet gikk i fristil.

Morten og Pål deltok i Rindølrennet og ble nr. 2 og 3 i yngste herreklasse. Morten var ca. 20 sek. etter Hans Petter Lykkja fra Dalguten, mens Pål var ca. 2 min. etter.