ST-cup nr. 6

Lørdag 4. april var det ST-cup på Berkåk, og her kommer noen resultater derfra.
4. april 2009 Les mer...

Helgas skiresultater

Lørdag 28.03 var det arrangert NM 5 mil og NM Sprint Junior på Røros. Søndag 29.03 var det avslutning på Spar-Cup på junior. Hallvard Løfald kom på 13 plass i NM sprint i G 17
29. mars 2009 Les mer...

ST-cup nr 5, klassisk + fri fellesstart, Selbu

13år
Nr 3. Vebjørn Trønsdal Bævre (nr 2 i cupen, slått av Nord-trønder)
Nr 19. Jostein Lilleløkken
17 år
Nr 1. Hallvard Løfald
Våre 16åringer deltok ikke p.g.a skoletur til Åre
22. mars 2009 Resultater

Birkebeinenerrennet

Rindals-Troll hadde også deltakere i Birkebeinerrennet.
K35 Nr 1 Gunvor Landsem (dagens 6. beste tid)
M65 Nr33 Jon O. Bolme
Nr 80 Oddvin Meland (merke nr 26)
22. mars 2009 Les mer...

Rindølrennet

Morten Svinsås satte en solid løyperekord på det skarpe føret da han vant den spennende spurten foran Bjørn Horg fra Lundamo. Sluttida ble 1:25:34.
15. mars 2009 Les mer......

Tour de Knyken

120 løpere stilte til start på nyvinningen Tour de Knyken som Orkdal IL arrangerte i Knyken onsdag 11. mars. Klassene 8 til 12 år gikk sprint mens 13 år og oppover gikk sprintprolog og jaktstart.
15. mars 2009 Les mer...

Rindalsmesterskap på Skogsletta

Det var Rindalsmesterskap på Skogsletta lørdag 7. mars.
8. mars 2009 Les mer...

Nr 8 i Norgescup

Halvard Løfald tok i dag 8.plass i 15 km fellesstart fristil kl 17 år i Norges-cupen i Harstad.
8. mars 2009 Resultater

Nr 5 i Norgescup

Hallvard Løfald ble nr 5 i lørdagens Norges-cup renn i Narvik.
7. mars 2009 Resultater

Hølondrennet

De yngste har også deltatt på skirenn i helga:
3. mars 2009 Les mer...

Vasaloppet

Rindals-Troll hadde to representanter i årets Vasalopp, Morten Svinsås og Lasse Skjølsvold.
Vi har fått tilsendt noen bilder fra helgas Vasalopp fra Stefan Engstrøm i Meldal som var med som sjåfør, smører og servicemann.

Hovedlandsrennet på Lillehammer

Trollheimsporten har referat fra hovedlandsrennet på Lillehammer i helga.
1. mars 2009 Les mer...

KIL-rennet og Norges-Cup

I helga har Rindals-Troll hatt deltakere både på KIL-rennet i Hemne og Norges-cup i Stokke