Vebjørn øverst på pallen

Sterke resultater i sesongens siste ST-cuprenn

I dag gikk det 6. og siste rennet i St-cupen. Finalen var på Røros, og det var klassisk sprint som sto på programmet. Dette ble en mer oppløftende dag enn gårsdagen for våre løpere. Vi hadde med 9 løpere, og av dem gikk 5 til A-finale! Sterk prestasjon av en liten klubb som Rindals-Troll. Beste resultat sto Vebjørn Trønsdal Bævre (bildet) for. Han gikk inn til seier i G15 år.

Først ute i prologen var våre to juniorer i 18-årsklassen. De gjorde sine saker bra! Gjermund Løfald ble nr. 2 i prologen, og Lars B Røen delte 4. plassen med 2 andre. Dermed kom begge i A-finalen, og der ble Lars nr. 4 og Gjermund nr.2.

Neste rindaling ute var Hans Ole Røen Halle i 13-årsklassen. Han gikk en kjempesterk prolog og ble nr.6 av 36 løpere. Han fikk dermed gå A-finale, og kom der inn til 6. plass.

I 14-årsklassen gikk 33 løpere, og der hadde vi med 4 fra Rindals-Troll. Der kom Lars Olav Kirkholt til D-finalen, og ble nr 25. Jonas og Aksel kom til C- finale, og ble nr. 20 og 15. Jo kom til A-finalen og gikk seg opp til en  flott 3.plass etter å ha kommet på en delt 5.plass i prologen.

I 15-årsklassen gikk 34 løpere, og der deltok Jostein Lilleløkken og Vebjørn Trønsdal Bævre fra Rindals-Troll. Jostein kom på en delt 15.plass i prologen, og gikk dermed til C-finalen. Jostein var i bedre form og hadde bedre ski i finalen, og gikk et kjempebra løp, som ga en overlegen seier i sin finale. Han ble dermed nr. 12. Vebjørn gikk en knallsterk prolog og vant med 4 sekunder foran andremann. Han gikk dermed A-finale, og dro fra alle de andre i første motbakke. Han beholdt sin ledelse helt til mål, og vant en klar seier i finalen. Dermed kunne Vebjørn innkassere sin første seier i ST-cupen.