Ola Sakshaug

Trollheimsløpet 2012: Ny løyperekord!

Fine løpsforhold og stor deltagelse var rammen for årets Trollheimsløp, som ble gjennomført for 36. gang. Det ble attpåtil ny løyperekord i herreklassen ved Ola Sakshaug fra Selsbakk med tida 19,33. Han slo dermed Henrik Grøseth sin 9 år gamle løyperekord med 12 sekunder.
På andre- og tredjeplass fulgte arrangørklubbens løpere Andreas Dahlø Wærnes og Teklya Abraha Tekesete. I dameklassen ble det seier til Runa Bostad fra Strindheim, med tida 22,18, kun 3 sekunder fra hennes egen løyperekord satt i 2008.

Offisiell resultatliste.

Mange bilder og reportasje på kondis.no og Trollheimsporten.

12. juni 2012 Les mer...
047 første runde 800p_cropped_637x560

Trollheimsløpet 2011

Det var et stort og bra felt i årets Trollheimsløp, som i år ble gjennomført for 35. gang! Vinner ble Ola Sakshaug fra Selsbakk på tida 20,04, ei tid som faktisk bringer ham helt opp på 3. plass på Adelskalenderen. Også andremann, Johan Bugge fra Eidsvåg (vinner i Menn junior) hadde en veldig sterk tid på 20,17 som gir en 5. plass på Adelskalenderen.
Offisiell resultatliste
Resultatliste pr løype

Artikkelen er oppdatert med flere bilder og Oppdaterte statistikker

11. juni 2011 Les mer...
Vinnerne TRL 2010

Bugge vinner av Trollheimsløpet 2010

Johan Bugge, Eidsvåg IL, vant Trollheimsløpet på tiden 20.30, 20 sek foran RTs egen Henrik Grøseth. Dameklassen ble suverent vunnet av Runa Bostad, Strindheim IL, på tiden 22.25, bare 10 sek bare hennes egen løyperekord fra 2008. Med det tok hun også vandrepokalen til odel og eie.
Resultatliste per klasse
Resultatliste per løype

Se oppdaterte statistikker under statistikker i venstre marg.
13. juni 2010 Les mer...
Henrik Grøseth

Trollheimsløpet 2009

I 18 grader og nydelig løpsvær tok Henrik Grøseth (bildet) hjem seieren blant karene, mens Berit Vestermo, Hovin IL var best av damene. Henrik tok med dette også hjem vandrepokalen til odel og eie. Ellers kan vi nevne veldig gode løp fra Berit Mogstad (J16) som var best blant jentene i 3km-runden og Hallvard Løfald (G17) som var best blant guttene. Begge disse løp så godt at det er bare én jente/gutt som noen gang har løpt raskere.
Rindals-Troll hadde ellers følgende klassevinnere på 6 km: Henrik Brovold (nyinnmeldt skiskytter fra Trondheim) i M19-22 år, Lars Hol Moholdt i M senior og Stig Terje Strand i M50-54 år.
Full resultatliste under les mer.
21. juni 2009 Les mer...

Bildeglimt fra 1 og 3 km Trollheimsløpet 2009

I jente- og gutteklassene samlet Trollheimsløpet i dag over 30 deltakere. Klasseseirene ble fordelt på hele ni klubber, og Rindals-Trolls utøvere sto igjen med fire klassevinnere: Aksel Norli (G11-12 år), Anders Nerbu Løfald (G13-14 år), Hallvard Løfald (G17 år) og Berit Mogstad (J16 år). Noen bildeglimt fra løpet, som hadde start og mål ved Trollbanen:
Runa Bostad

Trollheimsløpet 2008: Runa Bostad med ny løyperekord

På tross av tildels kraftig regnvær og noe tyngre forhold under årets Trollheimsløp, forbedret Runa Bostad (Vidar) sin egen løyperekord med 5 sekunder og havnet på tiden 22.15. Med det har hun også 14 poeng i kampen om vandrepremien, noe som gjør at hun kan ta den neste år med seier. Vinner av herreklassen ble Birger Dragsten (Steinkjer) på tiden 20.37 foran våre egne Lars Morten Bardal (21.27) og Morten Svinsås (22.01). Her leder Morten kampen om vandrepremien med 15 poeng, men like bak følger Birger Dragsten og Henrik Grøseth, begge med 14 poeng. Alle disse kan ta ut premien neste år med seier.
15. juni 2008 Les mer...
Runa Bostad

Trollheimsløpet 2007: Henrik og Runa Bostad klare vinnere

Det ble som vanlig fint vær, med sol og gode løpsforhold, under Trollheimsløpet. Deltagelsen var også god, med omlag 70 som startet på tid og i overkant av 90 i trimklassen. Suveren vinner blant herrene ble vår egen Henrik Grøseth på tiden 20.10. Arnt Inge Nilsen, Ask (21.01) holdt følge med Henrik på førsterunden, men da Henrik 'satte inn turboen' ble avstanden stor til mål. I dameklassen vant Runa Bostad (bildet), Vidar, enda mer suverent på tiden 22.20. Dette var hele 40 sekunders forbedring av den tidligere løyperekorden til Randi Fossum!
17. juni 2007 Les mer...
Sondre Nordstad Moen

Trollheimsløpet 2006: Sondre Nordstad Moen med løyperekord!

15-åringen Sondre Nordstad Moen fra Strindheim (bildet) var klart best på 3 km i Trollheimsløpet som gikk under fine forhold. Moen løp på 10.05 og knuste den gamle rekorden med 40 sekunder! Vinnere av den doble distansen ble Robert Sørlie, Rindals-Troll, og Ellen Marie Bardal, NTNUI.
18. juni 2006 Les mer...
Birger Dragsten

Trollheimsløpet 2005: Birger Dragsten suveren vinner!

Birger Dragsten (foto) fra Heimdal, som har hatt svært fin framgang denne sesongen, løp svært sterkt, og var halvveis bare 2 sekunder bak Henrik Grøseth sin løyperekord i Trollheimsløpet 19. juni. Dragstens tid, 20,20, var bare 35 sekunder bak løyperekorden, og er den 4 beste tida som er oppnådd i løpet gjennom tidene.
19. juni 2005 Les mer...
Svein Erik Jønland

Stor deltagelse i Trollheimsløpet 2004

Svein Erik Jønland og Randi Fossum var de to beste i den lengste løypa under årets Trollheimløp. Spesielt Randi Fossum løp sterkt og hadde bare 5 herreløpere foran seg i mål. Hun var 26 sek bak løyperekorden sin fra i fjor, men løypa var nok tyngre i år etter det langvarige regnværet.
På bildet: Løpsvinner Svein Erik Jønland foran Morten Svinsås (Foto: Gunnar Bureid)
20. juni 2004 Les mer...

Trollheimsløpet 2003

På bildet til høyre ser vi den suverene vinneren totalt, Henrik Grøseth, som også tok løyperekorden til Knut Hegvold som har stått siden 1996. Løyperekord for kvinner ble det også for Randi Fossum, mens Lars Hol Moholdt tok løyperekorden på 'kortrunden'.