Trollheimsløpet 2011

Det var et stort og bra felt i årets Trollheimsløp, som i år ble gjennomført for 35. gang! Vinner ble Ola Sakshaug fra Selsbakk på tida 20,04, ei tid som faktisk bringer ham helt opp på 3. plass på Adelskalenderen. Også andremann, Johan Bugge fra Eidsvåg (vinner i Menn junior) hadde en veldig sterk tid på 20,17 som gir en 5. plass på Adelskalenderen.
Offisiell resultatliste
Resultatliste pr løype

Artikkelen er oppdatert med flere bilder og Oppdaterte statistikker

Britt Iren og Håkon, to av mange trimmere.
På veg mot innspurten, var Jo Svinsås fortsatt nr 2 etter Joakim Sødal i klasse G14. Jo tok imidlertid ut alt og kom inn som nr 1 like før Joakim.
Jørgen halgunset og Aksel Norli ble nr 5 og 6 i G14.
Anna Fivelstad ble vinner av klasse J14
Eline Romundstad ble nr to i klasse J12.
Bjørn Vestermo-Reitan fra IL Leik løp i klasse G11. Han deltok i Trollheimsløpet for 10. gang i år!
Holm, Grøseth og Lykkja etter løpet
Vinneren av dameklassen Anne Nevim, Strindheum IL foran Alf petter Bøe på første runde.
Vinneren av dameklassen Anne Nevim, Strindheim IL foran Alf Petter Bøe på første runde.
Jo-Inge Sandvik, Svorkmo N.O.I, vinner av G17-18
Ole Nicolaisen, Løkken IF, vinner av 3-km-løypa og G15-16
Hans Petter Lykkja
Terje Olsen, Frode Grønning og Ole Arnold Sødal på første runde
Hallvard Løfald foran Gjermund Hov
Ny Rindals-Troll-gruppe med Morten Svinsås i tet.
Otto Helge Reitan, Leik
Løypemannskap
Ole Flessen har deltatt i alle de 35 Trollheimsløpene.

Trollheimsløpet består av tre løyper, den første på 1 km, den andre på 3 km og den siste på 6 km.

Jo Svinsås fra Rindals-Troll ble vinner av 1-km-løypa og vinner av klasse G14. Karen Uvsløkk Normann, Børsa IL ble best av jentene og tok seieren i klasse J13. Denne løypa løp også 11-åringen Bjørn Vestermo-Reitan, som i år deltok i sitt 10. Trollheimsløp!

Ole Nicolaisen fra Løkken IF ble vinner av 3-km-løypa, og vinner av klasse G15-16 år. Beste jente ble her Mari Muan fra Meldal IL, som også vant klasse J17-18 år.

Anne Nevim fra Strindheim ble beste kvinne 6-km-løypa på tida 23.29,5. Denne tida var så god at hun kom inn på 4. plass i adelskalenderen!

Mange trimmere gjennomførte også Trollheimsløpet. En deltaker har faktisk vært med hver eneste gang, og det er Ole Flessen. Han kunne igjen hente seg et flott rosemåla fat, se nederste bilde.