Sonerenn IL NOR

IL NOR arrangerte sonerenn på skistadion ved Resselsetra i går, og som vanlig var det bra deltagelse med 15 løpere fra Rindals-Troll.

Blant de eldste så begynner Jo Sverre Sande å gå renn igjen etter en tids sykdom. Han sto over Hovedlandsrennet i Alta denne helga, og med vanlig form kunne han gjort det godt i fristil.
Sør-Trønderne hadde tre mann blant de 5 beste i gutter 15 år, og med en bra dag i fristil ville ikke Jo Sverre vært langt bak disse.
Olav Nergård Tørset begynner å finne formen foran Midt-Norsk mesterskap neste helg, - dersom moldenserene får nok snø da -,og gikk inn til en 2. plass, kun 2 sekunder bak seieren. Alle guttene i 13 års-klassen gjorde gode løp, og i Jenter 13 år gikk også Jorid Skjølsvold og Nive Synnøve Sæther.