Poengdeling i serieåpninga

Tirsdag kveld var det endelig klart for serieåpning for seniorlaget. Meldal 2 var motstander på kunstgresset på Løkken.
Hjemmelaget åpnet best, og allerede etter 7 minutter gikk hjemmelaget opp til 1-0. Etter 14 spilte minutter økte de ledelsen til 2-0. Etter dette var det stort sett Rindal som hadde det meste av spillet, men reduseringen kom ikke før det var spilt 43 minutter av kampen.

Det var Yngve Bakken som sørget for Rindals første scoring denne sesongen.

Etter pause fortsatte Rindal trykket på hjemmelaget, og etter vel 10 minutter utlignet Magnus Aspli for Rindal FK, mens Bjørnar Nerland sendte gjestene i ledelsen bare et par minutter senere. Dermed så det ut til at alle tre poengene skulle bli med hjem til Rindal, men Meldal fikk redusert til 3-3 kvarteret før slutt.

Til tross for noen store målsjanser på slutten, ble det 3-3 og poengdeling. Greit med ett poeng i åpningskampen, men dette var absolutt et lag vi burde slått.