0 - 3 X 2

Oppsummering resultater.
Tirsdag 1. mai var a-laget i Børsa, hvor Skaun var motstander. Rindal spilte bra fotball før pause, selv om det var hjemmelaget som fikk omgangens eneste mål etter 44 minutter.

I andre omgang derimot var det lite som stemte for Rindal, og Skaun fikk beholde alle poengene. Kampen endte 0 - 3.

Disse var med:
Bjørnar Nordlund - Morten Jonli, Lars Ole Heggem, Magnus Aspli, Sondre Bjørnstad - Jo Bjørnar Fiske, Vegard Karlstrøm, Vidar Grøset, Stein Gunnar Rønningsbakk - Bjørnar Nerland, Harald K. Røen.
Benyttede innbyttere: Brynjar Lo, Morten Møller, Fredric Talgø, Yngve Bakken.

Søndag 18. mai var årets første hjemmekamp, mot Frøya 2 på Rinnvollen.

Gjestene fra Frøya gikk opp til 1-0 allerede etter 4 minutter. Noe som også står seg til pause.
Bortelaget får også to mål i andre omgang, mens hjemmelaget fortsatt sliter med å finne nettmaskene. Dermed ble det 3-0 tap også denne gangen.

Selv om Frøya jevnt over spiller bedre enn oss i denne kampen, har vi mer enn nok sjanser til å avgjøre denne kampen til vår favør. Men dessverre vil ikke ballen i mål for tiden.

Bjørnar Nordlund - Morten Jonli, Lars Ole Heggem, Magnus Aspli, Sondre Bjørnstad -
Vidar Grøset, Vegard Karlstrøm, Bjørnar Nerland, Harald Røen - Stein Gunnar Rønningsbakk, Yngve Bakken.
Benyttede innbyttere: Morten Møller, Jo Bjørnar Fiske, Brynjar Lo, Martin Røen.