Løpskarusell3

Rindal Løpskarusell nr 3: Flott deltagelse og flotte løpsforhold.

41 deltagere på Skogsletta. Imponerende at de fleste løp 2 runder i den tunge løypa.  Raskest var Erik Løfald på 15,31, som er ny løyperekord med ett sek. Han hadde nok presset ned tiden en god del om han ikke skal på nytt løp i morgen. Fint løp også av Erik Kårvatn, som kom inn bare 4 sek bak Erik L.

17. august 2018 Les mer...
DSC_0002

Rindal Løpskarusell nr 2 - Tjønna

En fin kveld for løping i kveld, to runder rundt Tjønna. Bra deltagelse, 38 mot 22 i fjor. Jørgen Halgunset kom på oppløpet i tet, men ble «overrumplet» av Erik Løfald, som kom med en kjapp spurt. Begge fikk samme tid, men Erik ville ha blitt dømt foran i en konkurranse med premiering. De fleste i stor fart, bare tre tok seg tid til å gå rundt. Det er plass til langt flere «mosjonister» i løpskarusellene våre.

15. juni 2018 Les mer...
Løpskarusell 1

Rindal Løpskarusell: Fantastisk deltagelse

47 deltagere i et litt småsurt vær for publikum, men gode forhold for løping. Mange gode tider, trekker fram to, Erik Løfald løp på 9,15, løyperekord med 15 sek, og Mali Eidnes Bakken som løp på 10,07. Stor deltagelse som var påvirket av ei obligatorisk treningsøkt(!) for G16, men fortsatt plass til mange på et lavere nivå, det er lov å gå i løpskarusellen…..

11. mai 2018 Les mer...
DSC_0041

Rindal Løpskarusell 2018

Rindal Løpskarusell arrangeres i år for sjette gang. I fjor deltok 71 løpere i ett eller flere løp. Håper minst like mange vil delta i år også.

Målet er at dette skal være et uhøytidelig lavterskeltilbud uten at konkurransemomentet skal være for stort. Men de som har deltatt tidligere kan «konkurrere» mot sin egen tid. Du kan sjekke tidligere tider her: http://www.rindalil.no/historikk.351145.no.html

Alle som planlegger å delta i St Olavsloppet, bør ta Løpskarusellen som trening. For de yngste er det nyttig å «lære» seg hvor langt 3-4 km er.