DSC_0033

Trollheimsløpet 2020 - oppsummering

Tusen takk til alle deltagere, publikum, komiteer og sponsorer/samarbeidspartnere som bidro til at dette ble en fin løpsdag/trimtur. Takk bør også rettes til de som steller med været. Heldigvis nådde hetebølga toppen på lørdag, da det var 32 grader. Dermed kunne løpet gjennomføres for 44. gang i 25 grader og en svak bris. Ei anna utfordring, var koronareglene. Men ved å flytte arrangementsdato, lot det seg gjennomføre, og sportslig ble løpet helt tett opp til «originalen». Men en del av rammen rundt, ble ikke helt slik som det bør være. Først og fremst er vi lei oss for at vi ikke kunne avholde premieutdeling på vanlig måte. Vi lover at til neste år er det igjen premier til alle for klassene 11-14 år, samt at det vil bli premiering i de øvrige klassene også. 

Og neste år vil løpet gå til vanlig dato, første helga på juni.

Bildet: Bente Svinsås med diplom som bekrefter at hun har deltatt 30. ganger.

30. juni 2020 Les mer...
11-14 år

Resultater Trollheimsløpet 2020

Trollheimsløpet ble arrangert med start og mål på Trollbanen søndag. 63 løpere stilte i konkurranseklassene. 

Rindal ILs Helge Langen var raskest og vant seniorklassen foran Kristian Riseth Hammer, Svorkmo NOI og Hallvard Dahle, Mosvik IL.
Mali Eidnes Bakken, Rindal IL, klart raskest av damene og vant foran Kristine Nes, Rindal IL og Tine Thomasli, CK Victoria.

Under ser du komplette resultatlister.

28. juni 2020 Les mer...

Trollheimsløpet 28.06.20: Påmelding for konkurranseklassene er åpnet

Her er link til påmelding.

Vi legger stor vekt på å arrangere løpet etter «NFIFs retningslinjer for mosjonsløp under koronasituasjonen». Det betyr bl a at det kan være max 25 løpere i hvert heat. Startlistene vil bli lagt ut på vår hjemmeside lørdagen før løpet, slik at løperne skal være kjent med sine eksakte starttider.  

NB: Ut fra dette: ETTERANMELDING PÅ LØPSDAGEN VIL ABSOLUTT IKKE BLI GODTATT. Men vi setter en "snill" påmeldingsfrist; fredag 26.06. kl 2300.

Påmelding Trimklasse uten tidtaking ved start fra 1030 til 1200.

Følg med på løpets Facebookside, som vil bli oppdatert fortløpende fram mot løpet.

17. juni 2020 Les mer...
Inga

Trollheimsløpet 28.06. Generell info

Nyttig info om løpet.

Bildet: Inga Dalsegg med en akvarell som utdeles som diplom til mulige jubilanter 

17. juni 2020 Les mer...

Hvordan påvirker «koronareglene» Trollheimsløpet?

Vi forholder oss til NFIFs retningslinjer for mosjonsløp under koronasituasjonen gjeldende fra 15.06.20.

Utgangspunkt for det sportslige, er at et arrangement kan avholdes med max 200 personer, max 8 heat og med max 25 løpere i hvert heat. Et arrangement kan deles opp i flere grupper à 200 personer. Vi deler arrangementet i to grupper, trimklassen og konkurranseklassene, med hvert sitt løpskontor og ulike starttider.

17. juni 2020 Les mer...

Trollheimsløpet 2019 – Oppsummering/Stor deltagelse og store prestasjoner

Trollheimsløpet.jpgTusen takk til alle deltagere, publikum, komiteer og sponsorer/samarbeidspartnere som bidro til at dette ble en fin løpsdag/trimtur. Takk bør også rettes til de som steller med været. Fintellinga viser at det deltok 89 i konkurranseklassene, mot 36 i fjor, en bemerkelsesverdig økning. Man må tilbake til 1984 for å finne høyere deltagelse. Også i trimklassen var det økning, fra 60 til 74. Men et tankekors at bare 42 av disse, har lokalt bosted. «Utabøgdes støttekontakter» er langt flinkere til benytte anledninga til å ta seg en trimtur sjøl, før de går over til publikumsrollen etterpå.

12. juni 2019 Les mer...
Trollheimsløpet 2019

Resultatliste Trollheimsløpet 2019

Rekorddeltakelse i årets Trollheimsløp som ble arrangert på Trollbanen 2. pinsedag. Tett oppunder 100 statende i konkurranseklasse.

Vinner i herreklassen ble Kristian Woldvik, Rindal IL, mens kvinneklassen ble vunnet av Hanne Mjøen Maridal, Lillehammer IF. Hun satte også ny løyperekord.
Hele resultatlisten finner du under.

10. juni 2019 Les mer...