Startfelt løp 3_2014

Løp 3 (2014) Rindal Løpskarusell

Det tredje og siste løpet i årets løpskarusell fulgte lysløypetrasèen på Skogsletta i to runder, tilsammen 4,2 relativt tunge kilometre (det var tillatt å hoppe av etter èn runde). Hele 31 løpere stilte til start, 4 flere enn tilsvarende løp i fjor, deriblant flere ungdommer som løp på gode tider.

Tilsammen har vi i årets løpskarusell hatt 122 til start fordelt på 80 ulike løpere (mot 81 i fjor).

15. august 2014 Les mer...
Løpskarusell 3_ Nils Ingar foran Ole Kr med flere

Rindal løpskarusell på Skogsletta fredag 15. august

Det tredje løpet arrangeres fredag 15. august med start kl 1800. Start og mål på parkeringsplassen på Skogsletta. I utgangspunktet er det to «runder» i lysløypa, men det er lov å "hoppe av " etter en runde. De som løper 2 runder får registrert tid, mens de som løper 1 runde blir registrert som deltager. To «runder» blir 4,2 km.

1. august 2014 Les mer...
Oppvarming

Rindal løpskarusell: Løp 2 (2014)

Hele 58 løpere i alle aldre deltok i de andre løpet i årets løpskarusell som gikk to runder rundt Tjønna (men det var lov å hoppe av etter en). Over 30 av disse var med i Heidi Hagens fellesoppvarming til musikk. Selv om dette først og fremst er et breddearrangement, kan det likevel nevnes at det også ble oppnådd svært gode tider av de aller raskeste, med fire tider under 14 minutter (de tre raskeste var 17 år eller yngre). Alfabetisk sortert resultatliste finner du under.

12. juni 2014 Les mer...
Løpskarusell 1 2014_Startfeltet

Løp 1 2014: Rindal løpskarusell

38  deltagere løp de 2,9 km i det første løpet i årets løpskarusell, bare seks færre enn i fjor, til tross for at årets dato ikke var den gunstigste - kvelden før 17. mai. Det var fint løpsvær med 13-14 grader og omtrent vindstille. I dette løpet er bredden det viktigste, men det kan likevel nevnes at det ble oppnådd gode tider av flere unge løpere, deriblant noen unge skijenter som tok turen fra Surnadal.